€ 4.6605
£ 5.158
$ 4.112

Mai multe ştiri online:

Aviz favorabil, pentru proiectul legii privind Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții

Ştire online publicată Joi, 11 Ianuarie 2018. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Consiliul Legislativ a avizat favorabil, dar cu multe observații, proiectul de lege privind Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții, aflat la Senat. Sunt semnalate mai multe neclarități, precum și articole care nu respectă dispozițiile legale în vigoare.

Inițiativa privind înființarea fondului este semnata de 185 de parlamentari PSD și ALDE. Ea a fost trimisă Senatului în luna noiembrie, în procedură de urgență. Se dorește ca fondul sa fie format din companii profitabile la care statul este acționar, cat și din cele aflate cu pierderi. Lista cuprinde 89 de companii, iar capitalul social va fi de 9 miliarde lei în numerar.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 63503 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Economie
vineri, 7 decembrie Foto : Nu distrugeți compania Oil Terminal din portul Constanța! 2289 vizite, 0 comentarii Nu distrugeți compania Oil Terminal din portul Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1901 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7127 secunde