Tinder trece la nivel global. Te vei putea "combina" gratuit cu oameni din toată lumea

223
Tinder trece la nivel global. Te vei putea
Deși a avut parte de concurență în ultimii ani, Tinder continuă să fie cea mai populară aplicație de agățat, iar entuziasmul utilizatorilor se datorează și actualizărilor constante de funcționalitate.


Printr-o actualizare iminentă, Tinder se pare că va permite utilizatorilor să "se împerecheze" cu oameni din alt colț al mapamondului. Ca referință, în mod uzual, aplicația îți afișa la recomandări doar persoane din aceeași localitate sau împrejurimi. Printr-o secțiune intitulată Global Mode, vei putea trece peste această limitare, conform playtech.ro.


Încă nu sunt clare toate detaliile implementării acestui proiect, dar se pare că vei putea alege să primești recomandări cu persoane din alte orașe din împrejurimi, alte județete sau alte țări, în funcție de ce te încântă mai mult.


Oficialii Tinder au confirmat că vor începe propagarea noii funcționalități la finele lunii mai, dar procesul de răspândire la întreaga bază de utilizatorii va dura destul de mult. "Utilizatorii noștrii din generația Z ne-au spus de ceva timp că vor să cunoască oameni din întreaga lume, iar noua noastră ordine mondială împerecheată cu serviciile noastre distinct globale, întăresc această cerere. Aveam deja în plan să ridicăm restricțiile geografice, dar acum le-am accelerat.", a explicat un purtător de cuvânt al Tinder pentru Engadget.


Tinder avea deja un sistem similar și în trecut, intitulat Passport. Respectiva opțiune era însă contra cost. Singura excepție de la plată a avut loc luna trecută, când Tinder a făcut aplicația Passport gratuită pentru toți utilizatorii timp de o lună. Oferta a expirat însă pe 30 aprilie.


Va fi interesant de văzut cum va face Tinder diferența între Global Mode și Passport, în așa fel încât funcția din urmă să rămână în continuare contra cost. Cel mai probabil, funcția gratuită nu te va lăsa să alegi regiunea sau orașul din care să-ți fie recomandate persoane.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.3597 secunde