Mai multe ştiri online:

Cei mai buni pe plajă! Tricolorii s-au calificat la Jocurile Europene

Ştire online publicată Luni, 10 Septembrie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
În Italia, la Alghero, naționala României a învins Norvegia, scor 6-3, și, profitând de înfrângerea Angliei în fața Bulgariei (3-4 după lovituri de departajare), va juca finala pentru promovarea în Divizia A din Liga Europeană de fotbal pe plajă.

Ca urmare a acestei performanțe, România a obținut și calificarea la Jocurile Europene de la Minsk din 2019. Regulamentul competiției prevede ca învingătoarea finalei pentru promovare sau cea mai bună echipă din Divizia B să obțină locul pentru turneul organizat de Comitetul Olimpic Internațional, însă cele două posibile adversare, Germania (reprezentantă a Diviziei A în acest sezon) și Kazahstan (stat din Asia), nu au dreptul de participare.

În meciul contra Norvegiei, golurile României au fost marcate de antrenorul-jucător Marian Măciucă (3), Dănuț Zaharia (2) și de portarul Andrei Neag.

Lotul care a obținut această performanță și care este pregătit de antrenorul-jucător Marian Măciucă este următorul: Andrei Neag (FC Valencia), Valentin Dumitrică (CS Medgidia) - portari, Iulian Răvoiu (CS Medgidia), Ionuț Florea (CS Medgidia), Dănuț Zaharia (Axiopolis Cernavodă), Gheorghe Andrescu (Axiopolis Cernavodă), Adrian Tănase (ACS Eforie), Alin Bugală (West Deva), Emil Vîrtan (West Deva) și Bogdan Ciocănel (Farul Constanța). 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7965 secunde