Week-end plin de competiții pentru elevii constănțeni

278

Articole de la același autor

Week-end-ul acesta, elevii constănțeni participă la fazele județene și regionale ale Gimnaziadei și Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, pentru disciplinele sportive fotbal fete, oină băieți, tetratlon mixt, pentatlon fete și pentatlon băieți.

Competițiile, organizate de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, se desfășoară la Școala Gimnazială nr. 3 "Ciprian Porumbescu" din Constanța, la sala de sport a orașului Năvodari și la stadionul "Farul" Constanța. La competiții, vor participa 228 de elevi și 30 de cadre didactice din județele Constanța, Tulcea, Brăila, Galați, Buzău și Vrancea, sub coordonarea celor 15 membri ai comisiilor județene din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

De asemenea, sâmbătă, va avea loc etapa locală a Concursului de chimie "Raluca Rîpan". În competiție s-au înscris 140 de elevi din clasa a VII-a, care vor susține proba în patru centre de concurs: Școala Gimnazială nr. 16 "Marin Ionescu Dobrogianu" din Constanța, Școala Gimnazială "I.L. Caragiale" din Medgidia, Școala Gimnazială nr. 1 "George Enescu" din Năvodari și Liceul Teoretic "Callatis" din Mangalia.

Proba se va desfășura între orele 9.30 și 12.30, iar accesul elevilor în centrele de concurs se va face între orele 8.30 și 9.00. Rezultatele vor fi afișate în cursul zilei de sâmbătă.

Etapa județeană a concursului este programată pe 5 mai 2018.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4034 secunde