Vreți să vă dezvoltați personal? Mergeți la cursul gratuit "Recalibrarea Ființei"

531
Vreți să vă dezvoltați personal? Mergeți la cursul gratuit

Articole de la același autor

"Recalibrarea Ființei" este cea mai simplă metodă de dezvoltare personală și spirituală, care acționează și ca terapie de vindecare, indiferent de diagnostic.

Este o metodă psiho-energo-informațională care înlătură din corpul tău subtil cauzele problemelor cu care te confrunți, indiferent de planul în care se manifestă acestea în ființa ta: în trup ( fizic, psihic), dar și în corpul spiritual. Ea își adaptează tehnicile și procedeele în funcție de unicitatea ta, fără a fi influențată de nivelul tău de credință și de cunoaștere, de vârstă, de sex sau de personalitate.

Metoda este structurată în trei etape, cea pregătitoare (transmiterea și înțelegerea conceptelor/informațiilor de bază), etapa conștientizării și acceptării (descoperirea cauzelor problemelor și a rezolvării lor), și nu în ultimul rând, etapa transformării/vindecării prin reprogramare mentală la nivelul subconștientului.

Reprogramarea se realizează prin procedee de contemplație, hipnoză și prin implementarea afirmațiilor pozitive. După ce algoritmul reprogramării este învățat corect, el poate fi aplicat cu succes în viața sa de către cel inițiat, ori de câte ori simte că este necesar.

Aceste tehnici pot fi învățate în cadrul cursului gratuit "Recalibrarea ființei", care va avea loc vineri, 16 august, începând cu ora 16.45 până la 21.00, și sâmbătă, 17 august, de la 9.45 până la 18.00, la hotel Flora Mamaia.

De asemenea, în cadrul cursului va fi organizată o tombolă cu premii care constau în ședințe de biorezonanță gratuite, cât și îndrumări corecte în domeniul nutriției oferite de echipa de tehnicieni nutriționiști și specialiști în biorezonanță.

Datorită numărului mare de participanți, după completarea formularului de înscriere de pe pagina evenimentului la curs, este recomandat să apelezi numărul de telefon 0770 529 696 pentru a primi confirmarea locului în sală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2292 secunde