Vreți să dezvoltați o carieră în turism? Haideți la târg!

251
Vreți să dezvoltați o carieră în turism? Haideți la târg! - targjoburiunivovidius-1550070087.jpg

Articole de la același autor

Sunteți tineri și vă interesează o carieră în turism? Atunci sunteți așteptați la târgurile de locuri de muncă în turism care vor avea loc la Constanța, miercuri, 27 februarie și miercuri, 6 martie. Evenimentul se va desfășura la hotelul "Ibis" din Constanța și este organizat de către Universitatea "Ovidius", în cadrul proiectului 16.4.2.017 "Îmbunătățirea condițiilor pentru angajarea tinerilor în sectorul turismului", finanțat prin programul Interreg V-A România-Bulgaria.


Ca urmare, dacă aveți mai puțin de 29 de ani, nu aveți un loc de muncă, dar vreți să urmați o carieră în turism, aveți șansa de a participa la târg și de vă găsi jobul visat. Cu această ocazie, veți putea lua contact cu numeroși angajatori din domeniul turismului de pe litoral, din hoteluri, restaurante, agenții de turism etc. Precizăm că participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Pentru a vă înscrie la eveniment accesați link-ul http://dolphin-travel.com/site/targ-de-locuri-de-munca-miercuri-27-02-2019-si-6-03-2019-hotel-ibis-constanta-sala-prestige/ sau trimiteți e-mail la adresa [email protected], termenul limită fiind data de 22 februarie 2019.


Nu uitați să treceți numele complet, numărul de telefon, data nașterii, studiile, precum și ediția pentru care vă înscrieți. Participanții la târg sunt așteptați începând cu ora 10.30.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 13 Februarie 2019
Stire din Cultură-Educație : Concert la Constanța, în Doors Club
Pagina a fost generata in 0.9691 secunde