Volumul "Exercițiu de solidaritate" se lansează, astăzi, la Constanța

Miercuri, 15 Mai 2019, 23:47
191
Muzeul de Artă din Constanța găzduiește astăzi, 16 mai, de la ora 15.00, un nou eveniment cultural, lansarea volumului "Exercițiu de solidaritate", semnat de Andreea Tănăsescu, lector universitar, coregraf, manager de proiecte culturale, director fondator al Asociației Culturale "A&A Associated Artist". 


Reprezentanții instituției de cultură au declarat că volumul de teatru menționat a fost lansat în urmă cu aproximativ două luni, la Teatrul Național din București. În vechiul Tomis, lucrarea va fi prezentată de prof. univ. dr. Ana Maria Munteanu.
Cu această ocazie, publicul se va putea bucura de lectura câtorva scene din piesa "Fabrica de pește", în versiune multimedia, realizată de studenții Specializării Jurnalism din cadrul Facultății de Litere a Universității "Ovidius" din Constanța. Piesa "Fabrica de pește", ca și celelalte capitole cuprinse în volum ("Exercițiu de solidaritate", "Fabrica de pește", "Noaptea" și "Ascensorul") abordează teme de mare actualitate, precum migrația, dezrădăcinarea, confuzia și pierderea identității, abolirea reflecției personale. Studenții jurnaliști propun o experiență multimodală în care îmbină, însă, mai multe registre: voce, mișcare, muzică și imagine.
Pagina a fost generata in 0.501 secunde