Video VIDEO. Cum arată manualul de Educație Fizică. A ajuns deja în școlile din România

251
VIDEO. Cum arată manualul de Educație Fizică. A ajuns deja în școlile din România - manualeducatiefizicasisportclasa-1502455105.jpg

Articole recomandate

Manualul de Educație Fizică a ajuns deja în școlile din România, iar directorii din unitățile de învățământ s-au grăbit să-l comande pentru anul școlar 2017-2018.


Directorii unor școli din România au comandat deja manualele de Educație Fizică. Părinții încă cred că este o glumă.

Manualul de educație fizică are șase capitole și îi are ca autori pe Laurențiu Oprea, Vera Ana Pîslaru, Marilena Geanina Calistru, Dorin Stoican și Vicol Eduard Nicușor Șuță, toți profesori de sport la gimnaziu, după cum spun sursele noastre, scrie evz.ro.

Capitolul I se referă la "Organizarea activităților motrice" (aliniere, pornire și oprire din mers, întoarceri, etc.), Capitolul II la "Dezvoltarea fizică armonioasă" (pozițiile de bază ale corpului, deficiențe, exerciții pentru respirație, etc.), Capitolul III este despre "Capacitatea motrică"(mersul, alergarea, săritura, etc.), iar Capitolul IV descrie "Disciplinele sportive" (disciplinele sportive: atletismul, gimnastica, fotbal, dar și torbal și goalbal). În Capitolul V copiii vor studia despre "Igienă și protecție individuală", iar în ultimul, Capitolul VI, despre "Comportamente și atitudini", scrie realitatea.net


Ministrul Educației declară că manualul de educație fizică și sport pentru elevii de clasa a VI-a a fost aprobat și nu există contestații. Cele trei variante sunt publice pe format electronic, iar astfel școlile le pot comanda, spune Liviu Pop. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5825 secunde