Universitatea "Ovidius" stânge fonduri pentru Spitalul de Boli Infecțioase

141
Universitatea

Articole de la același autor

Universitatea "Ovidius" din Constanța dă startul campaniei de strângere de fonduri "Împreună pentru sănătatea comunității noastre!". Instituția de învățământ superior inițiază această campanie, care are ca scop colectarea de fonduri pentru a sprijini buna desfășurare a activității Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, în lupta împotriva virusului COVID-19, din următoarea perioadă. 


În prezent, Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța este unul dintre cele cinci centre medicale desemnate de către Ministerul Sănătății în tratarea pacienților cu noul coronavirus,  singurul centru abilitat din regiunea de sud-est a României în lupta împotriva COVID-19. 


În acest context, se face apel către toți membrii comunității universitare, în special către partenerii implicați în Forumul oamenilor de afaceri, precum și către constănțeni, de a dona orice sumă consideră,  în contul Fundației "Metamorphosis" a UOC.  


Donațiile vor fi direcționate către achiziționarea de medicamente pentru pacienții internați, achiziționarea unui plămân artificial și completarea nevoilor de echipament.


Detaliile fundației sunt: beneficiar: Fundația "Metamorphosis", cu sediul pe bulevardul Mamaia nr. 124. Cont bancar (IBAN): RO49BRDE140SV73207651400 (deschis la BRD Constanța), CIF: 39912517. În documentul bancar, la rubrica "Explicații", vă rugăm să completați cu mențiunea "Donații COVID-19".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1538 secunde