Universitatea "Ovidius" găzduiește o nouă conferință internațională

271
Universitatea

Articole de la același autor

În perioada 20-21 septembrie, Facultatea de Litere din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța (UOC) organizează conferința internațională "Tendințe inovatoare în predarea limbajelor de specialitate în contextul instabilității sociale actuale - INNO-LSP".

Potrivit asist. univ. dr. Lavinia Istratie Macarov, evenimentul își propune să creeze un autentic spațiu de schimb de idei, guvernat de gândirea critică, și reprezintă o invitație la reflecție asupra metodelor inovatoare pe care cadrele didactice le aplică, pentru a-i implica activ pe elevi și studenți în procesul de învățare și pentru a le spori acestora performanțele.Aceasta a precizat că lucrările conferinței vor fi deschise joi, la ora 11.00, în Sala "Umberto Eco" din campus, corp A, de către prof. univ. dr. Mihai Gîrțu, prorector al Universității "Ovidius", și de prof. univ. dr. Cristina Tamaș, decanul Facultății de Litere din cadrul UOC.

În cadrul conferinței vor susține prezentări prof. univ. dr. Berrin Aksoy din Turcia și prof. univ. dr. Aleksandra Matulewska din Polonia.

Precizăm că evenimentul se va derula în mai multe secțiuni și anume Comunicare, Cultură și identitate, Lingvistică, Didactică și Traductologie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4154 secunde