Ultimul clopoțel, online. Emoții, lacrimi și surprize, la Școala nr. 39 "Nicolae Tonitza"

463
Ultimul clopoțel, online. Emoții, lacrimi și surprize, la Școala nr. 39

Articole de la același autor

Elevii clasei a VIII-a nu vor avea parte, anul acesta, de ceremonii fastuoase la finalul gimnaziului. Nici banchet, nici festivități, nici petreceri de rămas bun nu vor putea fi încă organizate. Însă, la Școala Gimnazială nr. 39 "Nicolae Tonitza" din Constanța, cei 147 de elevi care încheie gimnaziul s-au bucurat totuși de un ultim clopoțel mai special.

Festivitatea de încheiere a anului școlar pentru elevii claselor a VIII-a din cadrul Școlii nr. 39 s-a desfășurat online. Iar copiii aproape au uitat că îi așteaptă examene importante în perioada următoare. "Ne-am străduit să facem din această festivitate atipică o amintire de neuitat. Au fost lacrimi, au fost zâmbete pline de speranță, a fost multă emoție, au fost surprize", povestește directorul unității de învățământ, prof. Nicoleta Bercaru.

Întâlnirii speciale i s-a alăturat și inspectorul școlar general Sorin Mihai. Acesta a ținut să îi încurajeze și să le transmită elevilor toată susținerea sa. O altă surpriză de proporții a fost bucuria de a-l avea prezent la festivitate pe nimeni altul decât Smiley. "Copiii s-au bucurat enorm să îl vadă și să îl audă, mai ales pentru ca melodia sa «Totul va fi bine» ne-a răsunat tuturor în minte și ne-a ghidat viețile în ultimele aproape trei luni. Smiley le-a transmis încurajări copiilor prezenți și a reușit să comunice cu ei cum numai el ar fi putut. Fără să li se divulge surpriza, copiii au fost încurajați zilele acestea să monteze un filmuleț cu retrospectiva ultimelor luni de scoală în online pe melodia cunoscutului artist. Filmul i-a fost prezentat lui Smiley și am reușit să îl emoționăm", mai spune directorul școlii.

Dorian Micu, cel care compune melodiile pentru Smiley, a fost complicele care a mijlocit această întâlnire și a ținut să-i încurajeze și el pe copii. Mesajele lor, spiritul și pozitivismul au reușit să-i energizeze pe copii și să le dea încredere că "totul va fi bine".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4799 secunde