TITULARIZARE 2018. Jandarmii asigură ordinea publică la concurs

268
TITULARIZARE 2018. Jandarmii asigură ordinea publică la concurs - titularizarejandarmi-1531294838.jpg

Articole de la același autor

Jandarmii constănțeni asigură ordinea publică la Concursul Național pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante din învățământul preuniversitar.


Aceștia se află la sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, precum și la trei centre de examinare din județul Constanța, Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" Constanța, Liceul Teoretic "Traian" Constanța și Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu" Constanța.
Misiunea oamenilor legii este aceea de a preveni faptele ce ar putea tulbura ordinea, liniștea publică și desfășurarea în condiții de normalitate a concursului. 


Astfel, patrulele mixte vor păstra permanent legătura cu reprezentanții instituțiilor de învățământ, în vederea soluționării imediate a oricăror incidente ce ar putea pune în pericol siguranța cadrelor didactice.
Totodată, o echipă de intervenție a jandarmilor constănțeni va asigura monitorizarea centrelor de concurs, fiind în măsură să intervină imediat în vederea luării măsurilor legale, dacă situația o va impune.
De asemenea, miercuri, 18 iulie, jandarmii vor veghea la desfășurarea în condiții de siguranță a examenului de Definitivat, la sediul Școlii Gimnaziale nr. 30 "Gheorghe Țițeica" din municipiul Constanța.
   
Pentru buna desfășurare a acestor activități, jandarmii recomandă cetățenilor să respecte prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte care aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7943 secunde