Se apropie Evaluarea Națională și Bacalaureatul. "Mult succes!"

290
Se apropie Evaluarea Națională și Bacalaureatul.

Articole de la același autor

Ministrul Educației Naționale, Ecaterina Andronescu, a urat, astăzi, succes absolvenților de clasa a VIII-a care urmează să susțină Evaluarea Națională, dar și absolvenților de liceu care dau Bacalaureatul.

"A venit vacanța. Vă doresc, dragi copii, să vă bucurați de aceste zile în care vă aparține tot timpul. Nu mai sunteți stresați de școală, nu mai sunteți stresați de lecții, nu vă mai spune nici mama și nici tata să mergeți la școală și nu vă mai întreabă nimeni dacă ați învățat, este o perioadă de relaxare și vă doresc din tot sufletul să vă relaxați activ, adică puteți să stați toată ziua, din când în când mai citiți câte o poveste, mai citiți câte o carte, pentru că fiecare pagină adaugă câte ceva la ceea ce sunteți. Voi, cei de acum, nu mai sunteți cei de anul trecut, a mai trecut un an de școală, a mai trecut un an în care, dacă ați reuși să vă uitați în oglindă și să vedeți cum sunteți, cu siguranță nu ați mai fi cei de anul trecut.

Vă doresc vouă absolvenților de clasa a VIII-a și vouă absolvenților de liceu să vă bucurați de rezultatele muncii voastre, pentru că până la urmă și evaluarea de la clasa a VIII-a și examenul de bacalaureat nu sunt altceva decât o confruntare a voastră cu voi înșivă. Să vă bucurați de aceste rezultate, iar dacă se întâmplă să nu vă bucure aceste rezultate, nimic nu este pierdut, așezați-vă cartea în față și încercați a doua oară. Vă doresc tuturor mult succes, iar vouă, cei care sunteți în vacanță, vacanță frumoasă", a afirmat ministrul într-un mesaj pe pagina de Facebook a MEN.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2755 secunde