Rezultate merituoase ale elevilor Colegiului "Regina Maria" la Olimpiada de Arte Vizuale

369
Rezultate merituoase ale elevilor Colegiului

Articole de la același autor

Etapele naționale ale Olimpiadei de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artei și a Olimpiadei Arta Actorului, desfășurate la sfârșitul lunii aprilie, la Liceul de Arte Plastice "Nicolae Tonitza" din București, le-a adus elevilor constănțeni numeroase premii și mențiuni. 


Astfel, elevii Colegiului de Arte "Regina Maria" din Constanța s-au întors cu cinci mențiuni și un premiu al treilea. Elevul Mihai Manole, din clasa a XI-a, a câștigat premiul al treilea la secțiunea modă, sub îndrumarea prof. Victoria Cojocaru, Silvia Popovici, din clasa a XII-a, a obținut o mențiune la secțiunea pictură, sub îndrumarea prof. Aurelian Broască, Elena Manea, din clasa a XII-a, a obținut mențiune la secțiunea artă monumentală, sub îndrumarea prof. Eugenia Botezatu, Andreea Timofei, din clasa a XII-a, a obținut mențiune la secțiunea grafică, sub îndrumarea prof. Loretta Băluță, George Ioan Naum, din clasa a XII-a, a obținut mențiune la secțiunea arhitectură, sub îndrumarea prof. Andrei Beșcucă, iar Liliana Georgiana Cristea, din clasa a XI-a, a obținut mențiune la secțiunea proiectare ambientală, sub îndrumarea prof. Andrei Beșcucă. 


Palmaresul a fost completat cu premiile obținute la Olimpiada Națională de Arta actorului. Gabriel Roșu, din clasa a XI-a, a câștigat premiul al treilea la secțiunea teatru individual, Andrei Calu, din clasa a X-a, a câștigat premiul al treilea la secțiunea teatru individual, iar Nicoleta Zghibarță, din clasa a XII-a, a obținut mențiune, sub pregătirea prof. Daniela Enache. 
De asemenea, se remarcă performanța elevului Vlad Țențu, din clasa a XI-a, singurul care a luat premii la două categorii diferite. La specializarea coregrafie, a câștigat premiul al treilea, la secțiunea dans clasic, sub pregătirea prof. Delia Boeru, iar la secțiunea dans contemporan a obținut mențiune, îndrumat de prof. Delia Boeru și prof. Aliss Tarcea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4224 secunde