Revoluția culturală revine la Constanța! Intrarea este gratuită

197
Revoluția culturală revine la Constanța! Intrarea este gratuită - afisfitic-1571656497.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Constanța vă invită la cea de-a IV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Independent de la Constanța (FITIC).


Evenimentul finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Asociația ART SOCIETY CENTER se va desfășura în intervalul 24 – 27 octombrie 2019, în trei locații (Teatrul de Stat Constanța, Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare" Constanța, Tomis Hub – etaj III Tomis Mall). Și în acest an, secțiunile FITIC sunt: Blue Theatre Independence (teatru, dramaturgie contemporană, teatru-dans și afișe de teatru), Seathre (teatru pentru liceeni) și Red Theatre Revolution (teatru studențesc). 


Festivalul este vocea independentă a artei prezentului, cu orizonturi deschise și viziuni largi, fiind deschis tuturor actorilor curajoși, care au înțeles că arta emoției și a măștii trebuie să aibă un templu fără rețete predestinate.


În afara spectacolelor ce vor participa la secțiunilor în concurs, vor fi prezentate publicului și spectacole de teatru invitate, ce fac parte din repertoriul unor instituții publice de teatru din țară sau companii private. Acestea vor avea ca protagoniști actori consacrați și tineri ai scenei românești. Astfel, instituțiile de stat vin în întâmpinarea teatrului independent și se alătură acestei mișcări, prin susținerea acestui fenomen. 


Vă așteptăm să fiți alături de noi în număr la fel de mare ca și în anii trecuți, când FITIC a creat adevărate revoluții culturale la malul mării și a scos teatrul în stradă sau în alte spații neconvenționale!

Intrarea este gratuită la toate spectacolele din festival, pe principiul "primul venit, primul servit"! 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4513 secunde