Raclă cu părticele din moaștele Sfântului Nectarie de la Eghina, la Constanța

698
Raclă cu părticele din moaștele Sfântului Nectarie de la Eghina, la Constanța - sfantulnectariedineghina47523300-1573132647.jpg

Articole de la același autor

Credincioșii bisericii "Sfântul Antonie cel Mare și Sfântul Iosif Mărturisitorul" din Constanța, de pe strada Ștefăniță Vodă nr. 11, vor avea parte de bucuria primirii unei racle cu părticele din moaștele Sfântului Nectarie de la Eghina, chiar în ziua prăznuirii acestui sfânt, pe 9 noiembrie.


Prin bunăvoința și implicarea ctitorilor bisericii amintite, racla a fost făurită în atelierele Monetăriei Statului și ale Patriarhiei Române, sfintele moaște fiind primite direct de la Mănăstirea "Sfânta Treime" din Eghina, Grecia.


Evenimentul va avea loc în ziua de sâmbătă, 9 noiembrie, la ora 9, când racla va fi întâmpinată cu pioșenie de preoți și credincioși, în rugăciune stăruitoare.


De asemenea, în timpul nopții, începând cu orele 23,00, se va săvârși Sfânta Liturghie în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în semn de cinstire a Sfântului Nectarie și drept mulțumire adusă lui Dumnezeu pentru darul primit.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4156 secunde