PROTEST SPONTAN ÎN FAȚA ISJ CONSTANȚA. Profesori, la limita disperării

4556
22
UPDATE: Conducerea ISJ Constanța spune că, în urma reanalizării planului de școlarizare, solicitată de Ministerul Educației, consiliul de Administrație al ISJ a stabilit că toate liceele tehnologice să rămână cu același număr de clase ca și anul trecut. În cazul Colegiului Tomis este vorba de o singură clasă, așa cum funcționează în prezent.


UPDATE: "Ni s-a comunicat faptul că pentru anul școlar următor vom avea o singură clasă a IX-a. Conducerea liceului a propus două clase, iar ISJ a tăiat una. Este revoltător ca una dintre cele mai mari școli de meserii din județ să aibă o singură clasă a IX-a, în timp ce alte colegii sau licee primesc nouă clase a IX-a", a declarat pentru Cuget Liber unul din profesorii de la Colegiul Tehnic Tomis.


Mai multe cadre didactice de la Colegiul Tehnic Tomis din Constanța s-au adunat în fața sediului ISJ din Constanța. Acestea protestează împotriva deciziei ISJ de a li se tăia o clasă a IX-a.

Comentează știrea

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Rezist
14 februarie 2018
Pentru.Codreanu, Bucovala și restul

Domnilor Inspectori.NU VĂ BATEȚI JOC DE COPIII NOȘTRII!!

alt parinte
14 februarie 2018
dezinformare

domnilor jurnalisti. ar fi bine sa intrebati inainte cati copii s-au inscris anul trecut la liceul 4 si cu ce note. va spun eu... nici 25 cu note intre 1 si 3... asa ca...

profesor
14 februarie 2018
pentru o informare corecta

alt parinte e aproape de adevar. pentru o informare corecta insa verificati link-ul de pe site-ul ministerului, sectiunea admitere 2017 http://admitere.edu.ro/Pages/SpecPerLic.aspx?Jud=15&Lic=11198835 veti observa ca anul trecut au avut 28 de locuri din care ocupate 27 cu cea mai mare medie 2.76

edu
14 februarie 2018
propunere

dom`le. am o propunere. dati-le 10 clase.. ba nu... 20... ba nu... mai bine spuneti ca la liceu tomis sunt locuri fara limita! si sa vedem atunci cati se inscriu la ei! nu e bine asa?

Tomis
14 februarie 2018
Tomis

Pacat ca s-a distrus acel liceu

hopa
14 februarie 2018
ia stai asa

hups. pai sa ne lamurim... anul asta au avut o singura clasa? si de ce nu ai iesit la protest pana acum? pai ce le-a taiat isj ul pana la urma???

Huups
14 februarie 2018
Să-l desfințăm

Eu zic să se desfințeze,liceu cu 0 singură clasă pe nivel !!!

Andreea
14 februarie 2018
Taierea claselor

Planul de scolarizare se realizeaza acum pentru anul scolar urmator. Initial Tomis avea aprobate doua clase din care una a fost taiata.

cititor
14 februarie 2018
pentru andreea

draga andreea, poate esti direct implicata si te inteleg dar fi realista, ce sa faca tomisul cu 2 clase? poate sa aprobe isj si 10 clase tot nimeni nu vine...

Nicu
14 februarie 2018
Cta

Se munceste foarte mult la acest liceu. Informaticiana de la acest liceu a luat gradatia de merit, avand un punctaj mai mare decat informaticianul de la Mircea (care nu a luat gradatie, sâc!).

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9981 secunde