Proiectul ROSE. Elevii de la Cobadin, la târgul de job-uri de la București

1074

Articole de la același autor

Elevii claselor a XII-a de la Liceul Cobadin au avut ocazia să viziteze capitala și să vadă ce joburi sunt disponibile pentru domeniul în care se pregătesc. Activitatea s-a desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul proiectului ROSE - "Sprijin la bacalaureat, acces la facultate".

Elevii au fost însoțiți de coordonatorul proiectului și directorul adjunct al liceului, prof. Gigi Grasu, și de profesoarele Anamaria Olteanu și Codruța Petrescu.

"Proiectul ROSE face parte din Programul Național al MEN «Sprijin la bacalaureat, acces la facultate» și contribuie la strategia MEN de reducere a părăsirii timpurii a școlii în învățământul primar și secundar, la creșterea participării la activități de învățare pe tot parcursul vieții și la îmbunătățirea oportunităților în învățământul terțiar pentru populația României", explică prof. Gigi Grasu.

Printre rezultatele așteptate ale ROSE se numără și reducerea ratei de abandon în clasele terminale și creșterea ratei de promovare a examenului de bacalaureat, rezultate care se pliază la cele din Planul de Acțiune al Școlii al Liceului din Cobadin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 09 Octombrie 2017
Stire din Social : Ce joburi  se mai caută
Pagina a fost generata in 0.3425 secunde