Preșcolarii de la "Baby Genius" au predat Cheia succesului

359
Preșcolarii de la

Articole de la același autor

De câteva zile, toate grădinițele, școlile, centrele de dezvoltare au încheiat o nouă etapă din viața celor mai mici și au marcat evenimentul prin organizarea unor serbări. La Centrul "Baby Genius" din Constanța, spre exemplu, aceasta a avut ca temă principală predarea Cheii succesului. Cu această ocazie, copilașii se despart, an de an, de cele care le-au îndrumat primii pași de viață, cu înmânarea unei chei simbolice și rostirea unei poezii- îndemn creată pentru ei de lect. dr. Liliana Naclad, coordonatorul "Baby Genius".  


Aceasta este de părere că cei mici nu au nevoie doar de încredere, ci și de o stare interioară armonioasă pentru a putea fi receptivi la ceea ce îi înconjoară. 


Inspirată de ideea unei atmosfere calde, familiare, copiii de la Centrul "Stenali", care include "Baby Genius" și "Genius Children’s Academy" au parte tot timpul de activități care să le dezvolte timpii de atenție și concentrare. 


"Un copil bucuros, fericit și liniștit va fi mult mai receptiv la tot ce îl înconjoară și astfel, va avea o dezvoltare mult mai eficientă. Lor le mulțumesc și părinților, a căror încredere ne-a obligat să dăm ce e mai bun în noi - grijă, atenție, afecțiune. Și rămân la gândul meu...Cei ce veghează la dezvoltarea copilului - părinți, îndrumători, educatori, învățători, profesori sunt cei care croiesc. Și, un croitor bun, scoate dintr-un material bun o operă de artă, sau dintr-un material, oricât de prost, o lucrare bună. Însă un croitor prost poate avea pe mână cel mai bun material, prin nepricepere, îl va strica", a declarat Liliana Naclad. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Noiembrie 2014
Stire din Diverse : Toți copiii de vârstă preșcolară mint?
Pagina a fost generata in 1.5245 secunde