Premieră la Casa de Cultură din Năvodari

416
Sâmbătă, 22 noiembrie, Casa de Cultură "Pontus Euxinus" din Năvodari va înregistra o premieră: lansarea filmului "Trupa de show". Este prima peliculă ce va fi difuzată în sala de spectacole a centrului cultural, evenimentul urmând a se desfășura de la ora 11.
Au fost invitați să vizioneze, gratuit, filmul toți elevii unităților de învățământ din oraș. La cei peste 300 de copii care vor participa la eveniment se adaugă un număr de 12 copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 13 ani, care au jucat în "Trupa de show", cinci dintre ei fiind năvodăreni.
"Trupa de show" este o comedie muzicală românească ce are în distribuție copii din toată țara, cărora li s-au alăturat Jean Constantin, Gabriel Dorobanțu, Alexandru Jula, Nelu Bălășoiu, Ileana Șipoteanu, Maria Tripon și Florin Pretorian. Filmul povestește aventurile unui grup de copii ce ajung, din greșeală, într-o cazarmă militară.
Semnează, pentru "Trupa de show", scenariul și muzica Dumitru Lupu, imaginea Ciprian Caragea și Silviu Stan, montajul Mihai Cândea, regia artistică Dumitru Cucu, producătorul executiv RolFilm Lămâița Melu și directorul filmului Dumitru Lupu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9132 secunde