X
X

Pachete promoționale pentru Festivalul Muzicii și Dansului

Ştire online publicată Vineri, 23 Octombrie 2015. Autor: Ana FULAȘ IONESCU
Organizatorii celei de-a 41-a ediții a Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului, care va avea loc la Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", au anunțat că, pentru acest eveniment, s-au pregătit pachete promoționale. 


Astfel, iubitorii muzicii pot achiziționa pachete cuprinzând 14 seri cu 200 de lei, în timp ce un pachet de 13 spectacole va fi de 190 de lei. Constănțenii vor scoate din buzunar 180 lei pentru 11 spectacole, 170 lei pentru 10 spectacole, 160 lei - 9 spectacole, 150 lei - 8 spectacole și 140 lei - 7 spectacole. 


O serie de spectacole inedite, nume mari ale operei și baletului internațional vor putea fi urmărite în cadrul festivalului. Din program, nu vor lipsi capodopere precum Traviata, Aida sau Carmina Burana. 


Evenimentul va debuta pe 25 octombrie, ora 18.30, cu opereta "O noapte la Veneția", de Johann Strauss-fiul, iar organizatorii vor încheia festivalul pe 29 noiembrie, cu "Carmina Burana", de Carl Orff, o capodoperă a genului vocal-simfonic. 


Directorul Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", Daniela Vlădescu, a declarat că iubitorii muzicii vor putea participa la 14 seri diverse ca gen, cu invitați valoroși din țară și din Germania, Serbia, Austria, Japonia.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3079 secunde