O nouă conducere la Consiliul Județean al Elevilor

579
O nouă conducere la Consiliul Județean al Elevilor - onouaconducereelevi-1541609293.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Județean al Elevilor Constanța a organizat, săptămâna trecută, în cadrul sesiunii plenare a Adunării Generale desfășurate la Colegiul Național de Arte "Regina Maria" din Constanța, alegerile pentru funcțiile vacante și vacantabile din Biroul executiv, respectiv cele pentru funcțiile de director de departament.

Fiecare candidat și-a depus un dosar ce ulterior, în urma evaluării de către Comisia Județeană de Validare și Concurs, a fost validat sau respins. Comisia a fost formată din următorii membri: Tasnim Chazli (președinte), Andreea Roșu (secretar), Mihai Manole (vicepreședinte) și Lorela Florescu (membru).

Fiecare candidat al cărui dosar a fost validat de comisie și-a susținut discursul de candidatură în plenul Adunării generale CJE CT, principalul obiectiv fiind de a obține votul președinților Consiliilor Școlare ale Elevilor prin prezentarea strategiilor de dezvoltare a structurii propuse de aceștia în dosarele de candidatură.

În urma procesului electoral, funcțiile vacante au fost ocupate de Silviu Morcan - vicepreședinte, Alesia-Rebeca Mazilu - vicepreședinte, Cristina Roman - secretar, Ioana Bistrae - director al Departamentului de PR și comunicare, Andreea Toma - director al Departamentului pentru învățământ teoretic, Mara Savu - director al Departamentului pentru învățământ vocațional, Daniela Gabriela Vlășceanu - director al Departamentului pentru învățământ profesional și tehnic. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 August 2015
Stire din Cultură-Educație : O nouă ispravă a elevilor
Pagina a fost generata in 1.4435 secunde