"Noi forme, vechi povești", la Muzeul de Istorie

368

Articole de la același autor

Constănțenii sunt invitați sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 11.00, la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, la colocviul intitulat "Noi forme de a spune vechile povești, pentru un public diferit". Acțiunea este realizată în colaborare cu Teatrul de Stat Constanța și se adresează tuturor celor preocupați de păstrarea tradițiilor, legendelor, identității culturale și istorice.

Manifestarea este precedată de o conferință de presă în cadrul căreia managerul de proiect, regizorul Fabio Tolledi și coordonatorul de proiect pentru România, Dana Dumitrescu, vor oferi informații referitoare la obiectivele, modul de desfășurare și urmările proiectului cofinanțat de Uniunea Europeană, "Legende pe ruine circulare".

În aceeași zi, dar de la ora 18.00, actorii TSC și cei ai Teatrului "Astragali" din Italia vor susține o reprezentație, tot la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța. Astfel, sub titlul generic al proiectului, spectactorii vor putea urmări rezultatul artistic al rezidenței de creație româno-italiene care a început luna aceasta, sub coordonarea regizorului și actorului Fabio Tolledi, vicepreședinte al Institutului Internațional de Teatru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9178 secunde