"Marea în culorile sale românești", pictată de Rodica Nazarenco

207

Articole de la același autor

Pictorița Rodica Nazarenco își prezintă duminică, 15 octombrie, începând cu ora 15.00, la Clubul Artelor "Solteris" din Mangalia, ultima expoziție de pictură, intitulată "Marea în culorile sale românești".

Invitata vernisajului va fi criticul de artă Tatiana Odobescu, iar scriitoarea Emilia Dabu va prezenta evenimentul. Menționăm că aceasta este cea de-a doua expoziție personală a pictoriței, după numeroase participări în expoziții colective, alături de nume consacrate deja.

Remarcată pentru armonia culorilor folosite în peisajele marine și în ideile originale ce se desprind din tablourile sale, artista reușește să convingă iubitorii de artă că marea și ținuturile ei românești vor fi mereu o sursă de inspirație.

Despre Rodica Nazarenco se spune că aceasta pune întotdeauna pe pânză ce visează noaptea, dar în picturile ei pune, mai ales, suflet, pe care-l nuanțează în tonuri vii și colorate.

"Viața este mai frumoasă în pictură decât în realitate", a declarat artista la prima ei expoziție, când a ținut să precizeze că Nazarenco nu este doar un nume, ci un altfel de Nazareth, "un înger îmbrăcând culori, culori de toate felurile, un înger cu aripile în vânt care refuză să coboare pe pământ".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3666 secunde