Invitație pentru constănțeni la spectacolele din acest week-end

526
5
Invitație pentru constănțeni la spectacolele din acest week-end - fonddonpasquale-1454693020.jpg

Articole de la același autor

Teatrul Național de operă și Balet "Oleg Danovski" le propune în acest week-end constănțenilor melomani două opere de referință din repertoriul instituției.

Sâmbătă, 6 februarie, de la ora 18.30, opera bufă în trei acte "Don Pasquale", de G. Donizetti, va prinde viață în interpretarea soliștilor Ștefan Schuller (București), Smaranda Dră-ghici, Marius Eftimie, Doru Iftene, Laurențiu Severin, Ștefan Lepădatu, Gabriel Duma, Daiana Gavrilescu, Mihaela Tănase, Valentin Filip, Adrian Renea. Dirijor Gheorghe Stanciu.

Duminică, 7 februarie, de la ora 18.30, Master Opera "Rigoletto", de G. Verdi, îi va avea ca soliști pe Emi Scheele (Japonia), Robert Nagy (București), Ștefan Popov (București), Constantin Acsinte, Lucia Mihalache, Gabriela Dobre, Laurențiu Severin, Marius Eftimie, Andrei Băican, Iulian Bratu, Ionela Duma, Silvia Simionescu, Octavian Minea. Dirijor - Koichi Inoue (Japonia).

Prețul biletelor variază astfel: 40 lei, 30 lei, 25 lei (în funcție de locul din sală), 20 lei - pensionari, 15 lei - elevi, studenți în grup orga-nizat.

v v v

Sâmbătă, 6 februarie, de la ora 19, Teatrul de Stat din Constanța a reprogramat drama de succes a acestei instituții culturale - "Trei surori". Ce-i drept o piesă tristă, jucată pe numeroase scene ale lumii în cei 113 ani de când a fost scrisă. La Constanța, cele trei surori sunt interpretate de Maria Lupu, Mirela Pană și Dana Dumitrescu, cărora li se alătură Remus Archip, Alina Manțu, Liviu Manolache, Adrian Dumitrescu, Marian Adochiței, Iulian Enache, Bogdan Caragea, Cosmin Mihale, Andu Axente, Alexandru Mereuță, Ileana Ploscaru, Cătălina Mihai, Mircea Rotaru.

Duminică, 7 februarie, de la ora 19, Marian Adochiței, Nina Udrescu, Lana Moscaliuc, Andrei Cantaragiu vor juca una din cele mai jucate piese ale celebrului dramaturg american Tennesse Williams, laureat al premiului Pulitzer pentru piesele sale "Un tramvai numit dorință" și "Pisica pe acoperișul fierbinte". "Menajeria de sticlă" vorbește despre o lume care trăiește la granița dintre realitate și fantezie. O piesă plină de sensibilitate, creată din intensitatea relațiilor, o piesă despre iubire și speranță.

v v v

Comedia muzicală "Pinocchio", pentru copiii de peste 4 ani va fi jucată duminică, 7 februarie, în două reprezentații, de la ora 11 și de la 12.30. În distribuție: Dana Manolache, Dan Minciună, Claudia Zaharia, Alina Manțu. În acest spectacol se cântă, se râde și... se minte mult.

Comentează știrea

invitatie
6 februarie 2016
speciala

Chiar daca suntem in vacanta, gandurile noastre se indreapta cu nespusa duiosie spre directiunea scolii! Asadar, JOS STAN! JOS POPA! DEMISIAAAAA! Suntem oameni de cuvant, ne tinem promisiunile, si nu vom uita sa va facem dedicatiile si urarile promise nici macar o zi din acest an scolar, pana veti pleca! Cu cat mai repede, cu atat mai bine!

Stan?
6 februarie 2016
Miaună jalnic!

In conditiile de fata, s-ar putea ca Stan sa prefere sa plece, in loc sa ramana! Cercul s-a strans atat de tare in jurul ei...si nu numai, incat nu mai are loc sa se miste in voie, asa cum a facut pana acum. Nu mai poate ignora vocea puternica a celor care ii stiu fiecare strategie de c...t! Nu e ca un cal naravas sau un caine rau, a devenit un animal de prada fara dinti, fara gheare, pur si simplu neputincios! Nu mai latra, nu mai urlă, nu mai scheaună,........doar miaună jalnic! Dovada este consiliul profesoral de joi, cand nu stia ce sa mai facă, dădea din colt in colt, nu-i mai sărea nimeni in ajutor, si n-a gasit alta variantă decat SA FUGA! A iesit din sală! Asta spune multe....

Stan
6 februarie 2016
si teatrul absurdului - "Un director care se crede procuror DNA"

'In contex modern, absurdul inseamna ridicol, nefiresc, hilar, contrar ratiunii si bunului simt. Autorii "teatrului absurdului" erau preocupati de omul dezorientat si singur intr-un univers lipsit de sens." Fara nicio exagerare, personajul Stan de la 28 are valente multiple, demne de distributia unei comedii...a erorilor! Exemplu: ultima zi de scoala, cand doamna director le-a cerut profesorilor SA DEA DECLARATII inregistrate la secretariat, pentru fiecare nota sau medie scrise "CIUDAT", neconform cu regulile imaginare din mintea dumneaei! Unii chiar au dat, ba au scris si declaratii despre declaratiile altora! Ce-o fi asta? Suntem intr-un banc cu bulă, sau intr-o piesă de teatru ptr. personajele din LUMEA LUI STAN? Oooof!

un cunoscător
6 februarie 2016
ce prostie

Maria Lupu nu este una dintre cele trei surori draga Simona!

raspundem
6 februarie 2016
si in fata Marii Adunari Nationale?

.....deci nu mai este suficient sa semnezi in catalog si sa pui stampila scolii acolo unde sa zicem "s-a gresit"! Acum trebuie sa dam declaratii in fata PROCURORULUI STAN, ca nu cumva sa ne ia DNA - ul! Pe cand va trebui sa raspundem in fata MARII ADUNARI NATIONALE? Eeeei, ce vreti? Ghidusie marca Stan!

Răspuns la: si teatrul absurdului - "Un director care se crede procuror DNA"
Adăugat de : Stan, 6 februarie 2016
'In contex modern, absurdul inseamna ridicol, nefiresc, hilar, contrar ratiunii si bunului simt. Autorii "teatrului absurdului" erau preocupati de...

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Spectacolele zilei
Vineri, 05 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Seară de folk, Costel Botezatu
Pagina a fost generata in 1.0719 secunde