Întâlnire la "Ovidius". Tinerii, interesați de istoria Rompetrol Rafinare

319

Articole recomandate

Devenită deja o tradiție, legătura strânsă dintre Rompetrol Rafinare și studenții constănțeni a marcat un nou episod, ieri, la Universitatea "Ovidius".

Drept urmare, tinerii de la Facultățile de Științe Aplicate, dar și de la Inginerie Mecanică au interacționat cu specialiștii din cea mai mare rafinărie a țării, Petromidia Năvodari. De asemenea, în cadrul întâlnirii, au făcut schimb de idei, impresii și nu au ezitat să pună întrebări celor care astăzi se ocupă de rafinărie.

Așadar, peste 100 de tineri au venit să vadă care este istoria Rompetrol Rafinare, care sunt obiectivele și care este viziunea pentru următorii ani. După ce au aflat toate răspunsurile, au participat activ la discuțiile cu cei din Producție, Planificare, Resurse Umane, reprezentanții Rominserv sau Midia Marine Terminal, deopotrivă.

Apoi a urmat un workshop interactiv, denumit "Super abilități pentru viitorul tău", care a pus la încercare cunoștințele și aptitudinile studenților. Iar la finalul zilei, tinerii au ascultat cu atenție cele spuse de Oana Radu, consilier de carieră, în workshopul "Branding Personal".

Mai exact, între momentele amintite mai sus, studenții au avut și câteva momente de respiro, neconvenționale, însă, în timpul "pauzelor de energie", alimentate de Hei, au fost provocați de organizatori să interacționeze cu "mentorii", iar cei mai activi cinci studenți urmează să facă un tur complet al rafinăriei și al danelor operate de Rompetrol în Midia Marine Terminal.

În vară, Rompetrol va lansa o nouă ediție a Internshipului, la care vor participa aproximativ 100 de studenți din Constanța, București și Ploiești. La finalul celor două luni de practică, ei vor avea șanse reale să devină membri ai familiei Rompetrol.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4992 secunde