Festivalul Neversea de pe Plaja Modern, amânat pentru 2021

295
Festivalul Neversea de pe Plaja Modern, amânat pentru 2021 - festivalneversea-1591121214.jpg

Articole de la același autor

Festivalul Neversea care ar fi trebuit să se desfășoare la începutul lunii iulie, pe Plaja Modern din Constanța, a fost amânat pentru 2021.

Organizatorii evenimentului au anunțat, în cursul zilei de ieri, că își asumă decizia de amânare, în contextul situației epidemiologice actuale și restricțiilor impuse de pandemia cu noul coronavirus. Aceeași soartă o are și festivalul Untold, de la Cluj.

"Experiențele unice Untold și Neversea nu pot fi organizate în condițiile date. În contextul incertitudinii care planează asupra industriei de evenimente, a continuării condițiilor stricte prin care oamenii pot lucra împreună, dar și a faptului că Ministerul Culturii a trimis în Parlamentul României un proiect de lege care interzice organizarea evenimentelor cu peste 1.000 de persoane până pe 31 august 2020, considerăm necesar să ne asumăm noi o decizie finală, care să ofere claritate tuturor celor care așteptau festivalurile din această vară.

Cu inima frântă, dar cu certitudinea că luăm cea mai bună decizie pentru sănătatea și siguranța tuturor românilor, luăm decizia de a amâna Untold și Neversea din acest an, pentru anul 2021. În condițiile în care s-ar putea păstra pe parcursul întregii veri măsurile de protecție, cum ar fi distanțarea socială, număr limitat la câteva sute de oameni care se pot strânge la un loc, devine imposibil să vă oferim experiența de festival pe care știm că o așteptați și pe care o meritați.

Festivalul este despre bucuria de a fi împreună cu prietenii, despre bucuria de a fi în mulțime alături de oameni frumoși, iar orice restricții în acest sens ne-ar face să trăim experiența cu jumătate de măsură.

Vom continua să păstrăm legătura cu autoritățile pentru a putea reveni către voi cu noua perioadă de desfășurare a evenimentelor în 2021, în cele mai bune și sigure condiții", a declarat Ioana Chereji, purtătorul de cuvânt al celor două festivaluri.

Potrivit acesteia, biletele și abonamentele deja cumpărate rămân valabile pentru anul 2021. Totuși, cei care nu vor putea participa la ediția de anul următor vor putea solicita returnarea contravalorii biletului, în perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2021. Însă, peste 95% dintre cei care au deja bilet au optat pentru a le transforma în acces "anytime", valabil pentru una dintre următoarele trei ediții Untold și Neversea. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3874 secunde