Eveniment important, la Universitatea Maritimă Constanța

208
Eveniment important, la Universitatea Maritimă Constanța - universitateamaritima-1582118942.jpg

Articole de la același autor

La Universitatea Maritimă din Constanța, săptămâna aceasta, a avut loc un eveniment la care au fost prezente numeroase unități de învățământ, ONG-uri, organizații studențești și centre educaționale, care au promovat educația formală și non-formală la nivel european.

Potrivit conf. univ. dr. Nicoleta Acomi, atragerea de fonduri europene pentru susținerea tinerilor și îndrumarea lor pentru primii pași spre participarea în proiecte Erasmus și de voluntariat au reprezentat subiectele principale de discuție ale participanților.

Finalul zilei a fost marcat de un work-shop cu peste 35 de cadre didactice și elevi de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" Constanța, Liceul Teoretic "Decebal" Constanța, Universitatea Maritimă din Constanța, Colegiul Comercial "Carol I" și British Council Romania. Aceștia au discutat despre motivația tinerilor pentru implicare în activități extracuriculare, despre activitățile pe care le pot desfășura în comun tinerii constănțeni și voluntarii internaționali, dar și despre

provocările ce apar la utilizarea mediilor digitale în educație. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.379 secunde