Eveniment deosebit, la Colegiul Național de Arte "Regina Maria"

818
Eveniment deosebit, la Colegiul Național de Arte

Articole de la același autor

Duminică, 20 octombrie 2019, ora 13.00, în sala de spectacole "Sergiu Celibidache" a Colegiului Național de Arte "Regina Maria" Constanța, va avea loc concertul simfonic al Orchestrei Concerto a Universității Naționale de Muzică București, dirijor Bogdan Vodă.


Programul este alcătuit din lucrări, precum Uvertura operei "Flautul fermecat", de W.A. Mozart, Simfonia în Si bemol major, de Johann Stamitz, Variațiuni pe o temă de Joseph Haydn, op. 56 și Rapsodia româmă nr. 1 de George Enescu.


Evenimentul este desfășurat în cadrul proiectului PerformArt, finanțat de FDI, și al parteneriatului cadru dintre Universitatea Națională de Muzică București și Colegiul Național de Arte "Regina Maria" Constanța. 


"Proiectul oferă consiliere și posibilități de perfecționare elevilor de la secția de muzică, de la specializările cu mare cerere pe piața muncii (contrabass, fagot, corn, trompetă, trombon), cu perspectiva afirmării și dezvoltării unei cariere prestigioase.", a declarat directorul Colegiului Național de Arte Regina Maria" Constanța, profesor Carmen Chilea.


Intrarea este liberă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4258 secunde