Elevii militari din Constanța, ambarcați la bordul navelor Forțelor Navale

225

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, elevii Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale se antrenează, alături de echipajul fregatei "Regele Ferdinand" (F221), în cadrul exercițiului tactic cu trageri de luptă "Tomis 19.11.II", desfășurat în Marea Neagră. 


Experiența îi va ajuta pe viitorii maiștri militari de marină să pună în aplicare o parte din teoria acumulată la orele de curs, să se familiarizeze cu tehnica de la bordul unei nave de luptă și să cunoască principiile după care funcționează un echipaj similar celui în care și ei vor fi încadrați la finalizarea studiilor. 


Fiecare dintre tineri se antrenează, sub atenta îndrumare și supraveghere a cadrelor militare, în specialitatea pe care o studiază la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale. Fie că este vorba despre cart la timonă, cart la stația radio, cart la motoare sau cart la radiolocație, fiecare elev militar de la bord are ocazia de a intra în contact cu tehnica și aparatura de la bord pentru a-și pune în aplicare cunoștințele acumulate. 


Maiștrii militari îi supraveghează în permanență și le ghidează pașii și mișcările, astfel încât elevii să capete experiența de care vor avea nevoie când își vor prelua primele funcții, imediat după terminarea școlii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6266 secunde