Elevii de la "Călinescu", ghidați către Facultatea de Litere

525
Elevii de la

Articole recomandate

Liceul Teoretic "George Călinescu" din Constanta a organizat, săptămâna aceasta, activitatea "American Studies: The Road to Success", coordonată de prof. Daniela Ianole și de prof. dr. Iuliana Vizan.


Participanții, prof. univ. dr. Eduard Vlad și prof. univ dr. Adina Ciugureanu, le-au prezentat elevilor din clasele a XII-a A și a XII-a B programul de studii universitare de licență Studii americane din cadrul Facultății de Litere de la Universitatea "Ovidius" din Constanța. 


Profesorii au punctat lucruri importante pentru viitorii studenți, cum ar fi faptul că toate cursurile și seminariile din cadrul acestui program se vor susține în limba engleză, dar și criteriile de admitere avute în vedere. 


De asemenea, aceștia au subliniat faptul că, în comparație cu alte specializări axate strict pe literatură, acest program oferă studenților posibilitatea de a se orienta nu numai spre învățământ, ci și spre studii politice, studii de gen, cultura și civilizație, istorie, filosofie. Elevii au manifestat interes atât în timpul prezentărilor, cât și în timpul alocat întrebărilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9791 secunde