X
X
Mai multe ştiri online:

Elevii Școlii "Jean Bart" din Constanța, creatori digitali

Ştire online publicată Sâmbătă, 12 Octombrie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Elevii Școlii Gimnaziale nr. 18 "Jean Bart" din Constanța învață deja bazele informaticii și programării. Unitatea de învățământ organizează, între 7 și 20 octombrie, evenimentul" Concepte de programare de bază", din cadrul inițiativei Europe Code Week 2019, sprijinită de Comisia Europeană. 


Cu ajutorul unor jocuri și programe dedicate elevilor din clasele a II-a și a III-a, Alice - pentru elevii de clasa a IV-a, sau Crearea de pagini web, pentru cei din gimnaziu, copiii au ocazia să exploreze creativitatea digitală într-un mod distractiv și inteligent. Primii norocoși au fost elevii claselor a II-a A și a II-a B, a III-a B, a IV-a A și a V-a A și B, dar, pe rând, cu toții vor descoperi tainele programării. 


"Pentru viitorii creatori de tehnologie, Code Week reprezintă șansa de a lucra împreună în mod creativ, de a aduce la viață idei și aplicații și de a ține pasul cu viitorul digital. Așadar, în această săptămână, vom parcurge împreună drumul codurilor și al programării… pas cu pas spre viitor! Nimic mai firesc într-o școală în care formăm… viitorul!", explică prof. informatician Mihaela Vîntu, din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 18 "Jean Bart" Constanța. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.2772 secunde