Elevii Școlii "Ferdinand" învață în clase proaspăt renovate

1534

Articole de la același autor

Forfotă mare, săptămâna aceasta, la Școala Gimnazială nr. 43 "Ferdinand" din Constanța. Noul an școlar a debutat cu tabloul atât de familiar și totuși de fiecare dată atât de proaspăt: freamăt de glasuri cristaline împărtășind impresii, priviri jucăușe, păstrând încă intacte culorile vacanței de vară, flori, entuziasm și emoții. 


Începutul de toamnă a adus laolaltă bunici, părinți, elevi și profesori, într-o adunare veselă și zglobie, întreruptă doar de momentul intonării Imnului Național și de discursul de bun-venit al conducerii. 


În anul 2019-2020, elevii vor învăța într-o școală frumoasă, cu clase renovate și luminoase, cu scări proaspăt pavate. Reabilitarea interioarelor, realizată în timpul vacanței de vară prin străduința conducerii școlii, contribuie din plin la o bună stare de spirit a tuturor celor implicați în procesul educativ. 


"Suntem gata să derulăm activitățile din cele două proiecte Erasmus, unul pentru mobilități elevi și un altul dedicat mobilității de formare pentru cadre didactice. Totodată, vom fi gazda cursurilor de formare din proiectul CRED. Pas cu pas, cu gânduri frumoase și încredere în forțele proprii, acceptăm noua provocare a calendarului școlar. De săptămâna aceasta, suntem cu toții, elevi și profesori, pregătiți să începem aventura cunoașterii, a întâlnirilor spirituale, având forța și curajul de a interveni, responsabil și creativ, pentru a da sens lucrurilor, pentru a răspunde întrebărilor despre tot și toate. Ne dorim, ca întotdeauna, elevi fericiți și curioși și avem profesori implicați și empatici", au declarat reprezentanții unității de învățământ. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8739 secunde