"Elefănțelul curios" îi așteaptă pe copii la teatru

301

Articole de la același autor

Ați pășit vreodată prin jungla africană? V-ați întâlnit cu animăluțele haioase de aici? Dacă nu ați făcut-o până acum, aveți ocazia să vă dați întâlnire cu ele, împreună cu cei mici joi, 18 octombrie, începând cu ora 10.00, dar și vineri, 19 octombrie, de la orele 10.00 și 11.30. Actorii Teatrului de Copii și Tineret "Căluțul de Mare" vă invită la o nouă întrevedere cu "Elefănțelul curios". Spectacolul este regizat de Cristian Mitescu, scenografia este asigurată de Eugenia Tărășescu Jianu, muzica îi aparține compozitorului Viorel Andrinoiu, iar coregrafia lui Ionuț Sergiu Anghel. Din distribuție fac parte: Rovena Paraschivoi, Claudia Zaharia, Grațian Prisăcariu, Andrei Stroescu și Ion Ciolan.

Cu această ocazie, cei mai mici spectatori vor avea posibilitatea de a descoperi periculoasa junglă africană, împreună cu elefănțelul Bombo, haios, mititel și "curios nevoie mare", care pornește către fluviul Nil să afle ce mănâncă un crocodil.

În această călătorie, micuții spectatori se vor întâlni cu o mulțime de animăluțe și păsări exotice cum ar fi maimuțele certărețe și grijulii, papagalii "vorbitori", zebre, o panteră, leul cel fioros, hipopotamul cel urât și îndesat, dar îndrăgostit de girafa zveltă și frumoasă, șarpele cel viclean sau crocodilul de Nil.

De asemenea, ei vor asculta cântecele misterioase ale lunii și vor descoperi cât de bune sunt bananele pentru sănătate, mai ales cele vorbitoare, învățând în același timp, că atunci când ceilalți te sprijină, chiar dacă te dojenesc sau te cicălesc, există mereu "acasă", indiferent de vârsta pe care o ai sau încercările prin care treci.

Pe drum, zburdalnicul elefănțel va trece prin multe peripeții și va întâlni prieteni de nădejde sau nu, exact ca în viață. Totodată, veți avea ocazia de a face cunoștință cu fructe exotice vorbitoare, cum ar fi nuca de cocos sau bananele pline de vitamine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
Stire din Cultură-Educație : "Năpasta"  se joacă  în dialectul aromân
Miercuri, 10 Octombrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Unde puteți găsi un "Soț  de vânzare"?
Pagina a fost generata in 0.5328 secunde