Descoperă vinul dobrogean în cadrul unui festival interactiv

296
Descoperă vinul dobrogean în cadrul unui festival interactiv - descoperavinul-1566481050.jpg

Articole de la același autor

Irish Pub Constanța vă invită să participați la a doua ediție a "Festivalului Vinului Dobrogean Pontus Euxinus", ce se va desfășura în perioada dintre  22 și 25 august, în Piața Ovidiu din Constanța.


Deschiderea evenimentului are loc astăzi, cu începere de la ora 17.00, în Piața Ovidiu, în prezența reprezentanților autorităților municipale, județene și ai Prefecturilor din Constanta și Tulcea, ai Organizației Patronale Mamaia Constanta, ai Asociației de Management Turistic Delta Dunării, Guvernatorul Deltei Dunării, reprezentanți ai mediului economic din destinația turistică Mamaia - Constanța, specialiști în turism.


La eveniment participă nouă crame din Dobrogea - Crama Histria, Crama Rasova, Crama Trantu, Crama Măcin, Crama Hamangia, Crama Darie, Crama Navigo, Crama Viișoara și Stațiunea de Cercetare Murfatlar. De asemenea, sunt prezenți mai mulți producători locali din zona de gastronomie, care vor completa sesiunile de degustări cu binevenite preparate culinare ce pot fi asociate cu excepționalele vinuri dobrogene, vestiți brutari si maeștri ai cofeturilor.


Programul festivalului conține sesiuni de prezentare a cramelor și ateliere de educație oenologică prezentate de vinificatori și somelieri cunoscuți, care vor prezenta atât calitățile vinurilor oferite publicului spre degustare, cât și modalitățile de asociere a acestora cu preparatele culinare tradiționale sau de import.


Atmosfera specifică unui eveniment dedicat vinului și valențelor sale turistice va fi completată de spectacolele susținute de ansambluri populare tradiționale dobrogene și interpreți ai cântecelor populare, precum și de prezența mai multor meșteri populari și a cunoscuților păstrători ai tradițiilor ucrainene din delta Dunării.


Sunteți așteptați să degustați și să vă destindeți în fiecare zi a festivalului începând cu ora 12.00 în Piața Ovidiu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3775 secunde