Delegația Colegiului Pedagogic, în vizită la Parlamentul European

290
1
Delegația Colegiului Pedagogic, în vizită la Parlamentul European - fotopedagogic-1491127043.jpg

Articole de la același autor

Competiția "Euroscola", organizată de către Parlamentul European în școlile din întreaga Uniune Europeană, a constituit șansa celor 24 de elevi ai Colegiului Național Pedagogic "Constantin Brătescu" să participe, în luna martie, la Ziua Euroscola, desfășurată la sediul Parlamentului European de la Strasbourg. 


Însoțită de profesoarele Cristina Iulia Gîlă și Mihaela Tudorache - director adjunct, delegația colegiului a reprezentat cu succes România pe întregul parcurs al Zilei Euroscola. 


Elevii români, alături de echipaje din alte 21 de țări ale Uniunii Europene, au dezbătut, în comisii de lucru, probleme de importanță majoră pentru viitorul tuturor europenilor: securitatea și drepturile omului, asistența pentru dezvoltare, mediu și energia din surse regenerabile, migrația și integrarea, locurile de muncă pentru tineri și viitorul Europei. 


Tinerii au propus, au dezbătut și au votat rezoluții pe aceste teme, conform procedurii de lucru a Parlamentului European. În cadrul concursului "Eurogames", elevii constănțeni au răspuns la întrebări scrise în limbile țărilor din Uniunea Europeană. 


Delegația constănțeană a fost apreciată și felicitată în mod special, de la tribuna Parlamentului European, de politicianul Marc Tarabella, membru al Parlamentului European desemnat să prezideze Ziua Euroscola, un declarat admirator al țării noastre și al orașului Constanța.


Comentează știrea

Tomitan
31 martie 2017
De Tomis à Strasbourg

Felicitări elevilor și celor două inimioase profesoare - oamenii sfințesc locul!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7622 secunde