Cutremur la ISJ Constanța. Răutăți și o demisie șocantă!

5173
21

Articole de la același autor

În absența unui comunicat de presă care să anunțe oficial schimbarea survenită la "vârful" Inspectoratului Școlar Județean Constanța, prin demisia prof. Iris Sarchizian din funcția de inspector școlar general adjunct, zvonurile au început să-și facă "treaba" din toate părțile.

După ce, la una dintre ședințele tehnice cu directorii de la începutul lunii octombrie 2013, inspectorul general Răducu Popescu a prezentat-o pe prof. Iris Sarchizian ca fiind un specialist în domeniul managementului, insistând să se alăture echipei din str. Mihai Eminescu, trecerea sa din funcția de director al Școlii Gimnaziale Nr. 38 "Dimitrie Cantemir", în cea de inspector școlar de specialitate pentru management educațional, evaluare și dezvoltare instituțională, asigurarea calității, n-a mai surprins multă lume.

În ciuda calităților sale de bun manager dovedite la alcătuirea proiectului "Implementarea standardelor sistemului de control intern/managerial la entitățile publice", au existat la vremea respectivă zvonuri conform cărora numirea s-ar fi datorat prieteniei cu "doamna inspector general".

La scurt timp de la venirea sa în ISJ Constanța, a urmat numirea sa, în locul prof. Mircea Vrană, în funcția de inspector școlar general adjunct.

"Am insistat să nu plece!"

Cu două luni înainte de organizarea concursului de ocupare a posturilor de inspector școlar general și adjunct, prof. Iris Sarchizian, inspector școlar general adjunct, a demisionat din această funcție.

Prof. dr. Răducu Popescu, inspector general, a declarat, pentru "Cuget Liber", că și-a dorit să păstreze echipa până la concurs și a insistat ca prof. Sarchizian să mai rămână în funcție. "Și-a dorit să se întoarcă înapoi la Școala nr. 38, revenind în funcția de director începând cu cel de-al doilea semestru școlar", a mai adăugat Popescu.

Ieri, parcă schimbată față de atitudinea cu care ne obișnuise în calitatea sa de inspector școlar, prof. Iris Sarchizian ne-a primit cu zâmbetul pe buze. "Nici nu știți cât mă bucur că am revenit la catedră (biologie - n.r.). M-am simțit bine și în echipa de la Inspectoratul Școlar, dar din motive personale, am decis că este mai bine să revin alături de elevii mei", ne-a declarat directorul Școlii nr. 38 "Dimitrie Cantemir".

Cel puțin în cazul de față, toate zvonurile legate de o "pălărie" mult prea mare pe care și-a asumat-o când a acceptat funcția de "general adjunct" nu se susțin. A fost însă un nou prilej pentru a arunca răutăți care pleacă din nou din interiorul instituției din str. Mihai Eminescu, instituție care, deși a fost "capsulată" împotriva vizitelor intempestive, este măcinată din interior de interese numai de anumite inspectoare știute…

Comentează știrea

21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Director
17 februarie 2015
Pacat...

de oamenii buni din scoli ca ajung sa se sature de atata rautate cu care sunt inconjurati pana si oamenii capabili. Am auzit si noi ca este o inspectoare care se ocupa sa-i sufle sefului si ca ar fost DNA acum vreo saptamana iar la ISJ ceva cu un dosar Neptun SOTI

cititor
17 februarie 2015
jurnalista lu` peste!

doamna Anghel, am asa un sentiment ca de acum pana la concursul de inspectori o sa faci cate un articol SOC aproape zilnic... problema este ca SOC-urile sunt doar pentru tine... si esti mereu cu un pas sau mai multi in urma. Daca aveai putin profesionalism ai fi aflat ca doamna Sarchizian este de ceva vreme plecata din ISJ, ca doamna Steluta, cu tot articolul elogios scris aici este venita pe sestache la Mircea din fundu Navodariului, si.. SOC! Am inteles ca redactia invatamant din cadrul Cuget Liber se muta la wowbiz.ro! :-)))))))))))

omul span
17 februarie 2015
leu cu leu

Cum e posibil ca ditamai Generalul cu salarii din mulsul ILEGAL a doua capre(ISJ si OVIDIUS) sa se imprumute la batranul sau tata de 50.000 de euro (D.A.) ca sa-si cumpere un amarat de Logan.A luat modelul de la preacinstitii lui predecesori din politica, ca sa-si ascunda spagile stranse cu regularitate de turma lui de ibovnice si directori numiti politic(156 in total).

4. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Mihai
17 februarie 2015
Spaga

Da DNA - a fost la ISJ acum 8 zile dar gasca lui tace si nu zice nimic.De unde de la un batra-tatal- sa ia Popescu 50000 de euro?doar sa acopere spagile caci numai de ele se ocupa.Acum ca pica nici nu s-a gandit el la asa o surpriza palcuta.Toti de langa el credeau ca o sa ramana multi ,multi ani la ISj

Răspuns la: Pacat...
Adăugat de : Director, 17 februarie 2015
de oamenii buni din scoli ca ajung sa se sature de atata rautate cu care sunt inconjurati pana si oamenii capabili. Am auzit si noi ca este o...
crai
17 februarie 2015
suflatori

Ce nu stiti cine sufla lui Popescu?Mai ganditi-va..

Răspuns la: Pacat...
Adăugat de : Director, 17 februarie 2015
de oamenii buni din scoli ca ajung sa se sature de atata rautate cu care sunt inconjurati pana si oamenii capabili. Am auzit si noi ca este o...
James BagaBond
17 februarie 2015
Raducu nici nu stie cat de mic el o sa fie

Doamna Sarchizian a constatat ca nu e de domnia sa ceea ce se petrece la ISJ. De ce sa subsemnezi la DNA pentru mizeriile altora? Nu ai de ce. Sa explice singur, in curând fostul "general", de unde a avut bani de ristorante, de închiriat loc pe lângă muzeul de istorie pe 999 de ani ca nu stiu daca din vânzare de înghețată iese chiar așa mult malai. Daca sunt bani câștigați normal, jos pălăria, daca nu, ia sa dea niste lucrări de control pe la DNA ca după cum se poarta nu a dat vreuna pe la școală. Spune cineva mai sus de 156 de persoane. E foarte clar ca nu toți sunt la fel si nu au acces la funcție prin peșcheș, unii insa se " vede" cu ochii închiși cum s-au cocoțat. Toată lumea poate înțelege ca fiecare dintre noi are un prieten, o ruda, o obligatie., dar mai toate sa fie de esența retardoida? Daca pui pe cineva director, asigura-te ca știe sa scrie, mai deunăzi citeam despre unul care nu prea le are cu pencilul. Acum se termina epoca asta de educație fizica si sport, sa se trezească aia de la PSD sa trimită la concurs unul care are ceva carte, ceva bun simt, ceva management, un quel que chose sa mai salte județul asta de la nivelul marii (la propriu suntem, la figurat nu mai vrem).

8. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

vasile
18 februarie 2015
sc 38

nu puteati sa o dati direct afara pe sarchizian asta at aduso la 38 sa ne noroceasca copii cu prostiile ei cu aerele de inspector rusine sa va fie

andrei
19 februarie 2015
job

Oferim seriozitate maxima pentru cei care sa castige bani! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6455 secunde