Copiii se pot întâlni cu "Motanul încălțat"

266
Copiii se pot întâlni cu

Articole de la același autor

Micii spectatori sunt invitați duminică, 21 ianuarie, de la ora 10.00 și 11.30, la două reprezentații ale "Motanului încălțat", pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare". Scenariul, regia artistică și animația îi aparțin lui Cristian Pepino, scenografia este semnată de Cristina Pepino, muzica de Dan Bălan, iar coregrafia de Maria Aprozianu.

Totul începe cu căutarea motanului. Apoi, la un moment dat, din sală se aude "Iată-l"! și apare prețiosul nostru motan cu un miorlăit deosebit de ștrengar. Și pe deasupra mai și vorbește. Mai mult decât atât, el nu este doar fermecat, dar și isteț și dornic să-i ajute pe cei nevoiași. Apoi, minunata felină îl va ajuta pe feciorul cel mic al unei familii nevoiașe să devină "Prințul de Carabas", moștenitor al unor imense meleaguri ce au aparținut unui fioros și asupritor căpcăun.

Pe parcursul celor 55 de minute de poveste, spectatorii vor asista la o sumedenie de situații comice (întâlnirea cu regele și frumoasa prințesă, cu viticultorii și cu slujitorii hapsânului căpcăun) puse la cale de istețul motan. Toate aceste stări aduc o maximă dispoziție și încântare tuturor copiilor de-a lungul întregii vizionări.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
Stire din Cultură-Educație : "Cea mai frumoasă soție" revine pe scenă
Pagina a fost generata in 0.5952 secunde