Contestații la concursul pentru directori de școli. "Mă consider nedreptățită chiar de către colegi!"

3768
14
Contestații la concursul pentru directori  de școli.

Articole de la același autor

Aflat în etapa în care numirile nu mai sunt decât o… uzanță, concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar constănțean au încheiat și faza depunerilor de contestații la proba de interviu, acestea fiind corectate într-un alt județ.

La nivelul județului Constanța, au fost înregistrate cinci contestații, două dintre ele fiind semnate de prof. Mădălina Belcin (punctaj final - 123,5), care a concurat pentru funcția de director al Colegiului Național Pedagogic "Constantin Brătescu", având-o drept contracandidat pe prof. Anamaria Ciobotariu (140) și prof. Simona Dănilă, care a concurat atât pentru funcția de director (punctaj final - 124,125), cât și pentru funcția de director adjunct (129,875) la Școala Gimnazială "Lucian Grigorescu" din Medgidia, având drept contracandidat pe prof. Sorina Eftimi (125,75). 


Tot pentru ambele funcții a concurat la Școala Gimnazială Nr.12 "B.P. Hașdeu" și cea de-a treia contestatară - Mirela Pisaltu, având drept contracandidați pe prof. Adelina Oșca, prof. Adrian Bădilă și prof. Laura Mariana Popa. 


Dacă primele două concurente care au contestat proba de interviu nu au dorit să comenteze, deocamdată, situația care a condus la această decizie, în schimb prof. Pisaltu afirma: "Mă consider nedreptățită chiar de către colegii mei, care au fost membri ai comisiei și care m-au tratat subiectiv", adăugând că așteaptă cu interes rezultatele contestațiilor. 


Cât despre opinia candidatei prof. Isabela Marcu, cea de-a patra contestatară, care a concurat pentru funcția de director al Liceului Tehnologic "Virgil Madgearu", i-am consemnat dezamăgirea chiar la finalul concursului, când, la fel, s-a simțit "luată în corzi" de către proprii colegi. 


v v v


Soluționarea contestațiior și afișarea rezultatelor finale vor avea loc în perioada 24 noiembrie - 9 decembrie. În acest sens, Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice a decis ca evaluarea acestor contestații să fie făcută de o comisie din alt județ decât cel în care a fost susținută proba. Vor fi declarați "admiși" candidații care au realizat un punctaj de cel puțin 35 de puncte pentru fiecare probă și un punctaj total de cel puțin 105 puncte prin cumularea punctajelor celor trei probe de concurs.


Rezultatele finale vor fi validate în consiliul de administrație al inspectoratului școlar și vor fi transmise către Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice. 


Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Ivan
25 noiembrie 2016
Temă de gândire

Dna Belcin, tot respectul! Păcat că nu ați ieșit directorul Liceului Pedagogic! Noi, părinții ceilalți va dorim succes și nervi de oțel!

Alexandra
25 noiembrie 2016
Dna Belcin

Din pacate pilele dvs au fost mai putin influente decat sunt ale actualei doamne director.

Alexandra
25 noiembrie 2016
Dna Belcin

Din pacate pilele dvs au fost mai putin influente decat sunt ale actualei doamne director.

Petcu
25 noiembrie 2016
Din sistem

Ce pacat ca Nu poate face contestatie si dna Vriscu Zoita de la scoala 8. Mai intai, inainte de examen, a angajat a doua administratora in scoala (acumen sunt DOUA administratore mama si fiica) si dupa examen, daca a vazut ca Nu mai are ce sa faca a inceput sa-si traga dreptul punand jaluzele foarte scumpe in cancelarie, cumparand mobila kicioasa. De asemenea, cu ajutorul prietenelor pe care le-a adus in scoala, transmite in cancelarie cand sa se faca CP si cine SA Nu Fie Propus, desi este expert si intruneste toate conditiile. Dar cum si ISJul ii accepta manevrele pe care le face (dovada fiind statele pe care le accepta cu doi administratori la o scoala gimnaziala cu 700 de elevi), ce poti sa mai faci? Nu toti sunt macedoneni. Nu pe toti ne cheama Stambuli sau Cucone (.ca sa numesc doar ultimele prietene pe care si le-a adus in scoala)...

Ivan
25 noiembrie 2016
Pt Alexandra

Ale dragă, Cioboata are pile și pupincuristi. Tu ești una din ei. Dna Belcin nu are pile. Doar simt și tact pedagogic, respect fata de actul didactic și devotament fata de copii. Copiii o iubesc, noi părinții o iubim.

Ana
25 noiembrie 2016
Pt : Din sistem

Ce pacat ca dna " din sistem" , care comenteaza in necunostinta de cauza , desi este profesor , nu este capabila sa scrie un comentariu corect si coerent . Este necesar sa cunoasca numele persoanelor pe care le aduce in discutie corect si abia apoi sa-si exprime punctul de vedere. Si ar mai trebui , ca inainte sa faca astfel de comentarii " kicioase" ( ca sa folosesc termenul domniei sale) sa predea lectiile la clasa fara a lectura elevilor din manual lectia ( pe care domnia sa nu o stie , desi se presupune ca e experta).

Cineva
25 noiembrie 2016
Din sistem

Doamna Petcu , invatati sa folositi corect majusculele ( asta daca stiti ce inseamna) si nu uitati cum ati ajuns in scoala nr 8. Nu uitati ca sunteti profesor , dar nu stiu ce exemplu dati elevilor cata vreme scrieti alandala , fara sens si inteles. Si ar mai fi cazul sa va asumati ceea ce scrieti si sa realizati ca sunteti un profesor de cea mai joasa speta , mai ales ca va barfiti directorul care v-a ajutat si v-a scos din mizerie de multe ori. E cazul sa va luati tratamentul , probabil sunteti in criza.

Ivan
26 noiembrie 2016
Pt Simona Anghel

Dacă tot ți se cere sa divorțezi, Simo dragă, măi fată, măcar retine ca un om nu poate sa semneze doua contestații, ci doar una. Asadar și prin urmare, omiți cu bună știință sa spui ca o serie destul de mare de cadre didactice și părinți au depus contestații împotriva actualei directoare de la Pedagogic. De ce ? De ce mințiți poporul cu reportaje comandate? !

Ivan
26 noiembrie 2016
Pt Simona Anghel

Dacă tot ți se cere sa divaghezi , Simo dragă, măi fată, măcar retine ca un om nu poate sa semneze doua contestații, ci doar una. Asadar și prin urmare, omiți cu bună știință sa spui ca o serie destul de mare de cadre didactice și părinți au depus contestații împotriva actualei directoare de la Pedagogic. De ce ? De ce mințiți poporul cu reportaje comandate? !

Anonim
26 noiembrie 2016
Pt "Petcu"

Draga "Petcu" , nu vrei tu sa iti pastrezi comentariul agramat pt tine si piticii pe care ii ai pe creier ? Esti penibila , doamna cu pretentii de profesoara. Nu esti decat o profa de conditie inferioara care isi doreste sa urce cate o treapta nemeritata in sistemul de educatie , dar care neavand calitatile necesare se foloseste de tertipuri ieftine si ticaloase. Pentru asta , doamna profesor , esti nerespectata de colegii ale caror nume nici macar nu le cunosti. Persoane ca tine fac de rusine sistemul de invatamant . RUSINE !

Răspuns la: Din sistem
Adăugat de : Petcu, 25 noiembrie 2016
Ce pacat ca Nu poate face contestatie si dna Vriscu Zoita de la scoala 8. Mai intai, inainte de examen, a angajat a doua administratora in scoala...
14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0898 secunde