Concert extraordinar la Club Doors din Constanța

226
Concert extraordinar la Club Doors din Constanța - coveragw-1574079064.jpg

Articole de la același autor

Doors Club Constanta vă invită duminică, 24 noiembrie, ora 19:00, la concertul extraordinar AG Weinberger Band, un eveniment muzical de neratat pentru orice pasionat de blues și jazz. Un concert de colecție, alături de un artist de cea mai înalta clasă care va împărtăși cu publicul o experiență muzicală de o forță și expresivitate așa cum doar în marile săli de concerte internaționale se pot auzi.


Pret bilet: 50 lei online (presale) și 65 lei la intrare la eveniment, in limita locurilor disponibile.


Biletele se gasesc in format electronic pe www.entertix.ro, www.myticket.ro si www.iabilet.ro si fizic in hypermarketurile Carrefour, librariile Carturesti, magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin curier oriunde in tara.


Publicul este rugat ca, după achiziționarea biletului online, să își rezerve locurile la scaune la numărul de telefon 0763661622.


AG Weinberger în noua formulă de band oferă o nouă dimensiune componistică și stilistică repertoriului său, reunind piese de jazz, blues, soul, blues-rock într-un concert de colecție, adevarate bijuterii muzicale pe care în Romania doar AG Weinberger le cântă.


Noua formulă de band, AG Weinberger, recrează în stil propriu un univers muzical de înaltă ținută, piese din repertoriul lui Lionel Hampton, T-Bone Walker, The Fabulous Thunderbirds, Benny Golson, Charlie Parker sau selectia din compozitiile
proprii sunt redimensionate și filtrate muzical de către AG Weinberger în cel mai firesc spirit al libertății de creație, muzica sa emanând aceeași sensibilitate și aceeași amprentă solară universului muzical abordat.


Considerat de către critici Mr. Blues al României, si de către B.B. King "un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă", AG Weinberger este singurul artist de blues și jazz din România selectat pentru nominalizare la 7 categorii la Premiile Grammy, decorat cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler. El își continuă misiunea sa cu același zel, cu aceeași pasiune și credintă pentru a impune muzica bună în viața culturală din România.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Aprilie 2019
Stire din Cultură-Educație : Jurjak vine la Doors Club
Pagina a fost generata in 0.5926 secunde