Concert Andreea Bănică, în Parcul Evergreen din Mangalia

334
1
Concert Andreea Bănică, în Parcul Evergreen din Mangalia - concertandreeabanica-1513357846.jpg
Seria concertelor de sărbători continuă, duminică, la Mangalia. Începând cu ora 17.00, pe scena în aer liber din Parcul Evergreen va evolua cunoscuta interpretă Andreea Bănică. Ea va susține mai multe momente artistice, cu care va încânta audiența.


Programat inițial pentru 16 decembrie, concertul artistei a fost reprogramat, deoarece zilele de 14, 15 și 16 decembrie au fost declarate prin lege, zile de doliu național. În deschiderea concertului vor evolua, pe aceeași scenă și artiști locali, precum cei de la Clubul "Dans Art". Înainte de spectacol, copiii prezenți în parc au ocazia să facă poze cu Moș Crăciun, la căsuța acestuia, amenajată special pentru cei mici, în apropierea scenei de spectacol. La întâlnirea cu Moșul, fiecare copil este așteptat cu diferite surprize dulci. Atmosfera de sărbătoare din parc este creată de mii de lumini multicolore și ornamente specifice. Zilele acestea, a fost montat un brad de peste 20 de metri, care a fost decorat frumos pentru a fi pe placul copiilor.


La fiecare sfârșit de săptămână, copii, părinți și bunici, de la mic la mare, vin la concerte și la întâlnirea cu Moșul, în Parcul Evergreen. Seria spectacolelor oferite de primărie se va încheia în data de 23 decembrie, cu un concert electrizant susținut de Anda Adam.


Alte momente muzicale din ultima seară de concerte vor fi cu teme folclorice.


Comentează știrea

Liviu Chilian
16 decembrie 2017
First precept from Sorodillie, the Satanic Jewnglishtanis' "bible"

Give the Amerikknars pornography, sex and violence! You'll overwhelm and master them! And, by mastering the Amerikknars, you'll master the world, except...Orthodox-Christian Rromarlania. --- Este uimitoare ferocitatea cu care merdia satanizate rromarlanesti predika Sorodilia, "biblia" Jewnglishtanezilor Satanici. Imi amintesc ca un dement Maghar a expus o pictura înfățișând harta Rromarlaniei ca o vulva. Abia acum inteleg de ce. Si mai am o certitudine. Pergaitza e dilie. Daca e Maramoaica, avem si explicația. Pt cei ce nu stiu. Tziganii din Tampitopole le spuneau Maramoi, Zsidanilor in perioada interbelică. Intelectualii nu au reusit sa descopere geneza acestui...grohait

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Decembrie 2017
Stire din Cultură-Educație : "Gaițele" lui Kirițescu revin pe scenă
Pagina a fost generata in 0.962 secunde