"Cocoșatul de la Notre- Dame" ajunge la Constanța

1062
Constănțenilor li se pregătește în data de 22 iunie, o nouă premieră: music-hall-ul "Cocoșatul de la Notre- Dame", după Victor Hugo. Aceasta va avea loc începând cu ora 19.00, pe scena Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" (TNOBD). Organizatorii spun că aceasta este o premieră națională, un muzical 100% românesc și vă invită să pășiți în lumea întunecată a Parisului medieval și în viețile umbrite de un destin nefericit al lui Quasimodo, clopotarul grotesc al Catedralei Notre - Dame.

În peisaj apare și arhidiaconul Frollo, chinuit de o viață fără speranță, Esmeralda, frumoasa țigancă dansatoare a chipeșului căpitan Phoebus, care o păcălește pe Esmeralda făcând-o să creadă că o iubește. În concluzie, această poveste tristă, marcată de vină, dragoste, speranță și izbăvire vă va ține cu sufletul la gură, sunt de părere aceștia.

Muzica este scrisă de Alexandru Neș, pe un text de Carmen Aldea Vlad, regia îi aparține Danielei Vitcu, coregrafia este semnată de Stela Cocârlea, iar scenografia, decorul de Viorel Ungureanu.

Organizatorii acestui show sunt Facultatea de Arte din cadrul Universității "Ovidius", Centrul de cercetare științifică și creație artistică "Euxin", în parteneriat cu TNBOD.

Din distribuție fac parte: Alexandru Florea, Mirela Mihai, Denise Beatrice Done, Grațian Prisăcariu, Ionuț Dulgheriu, Alexandru Claudiu Băluță, Iulian Ene, Cristian Goaie, Robert Teodor Dobre, Denisa Iova și Catinca Hanțiu. Biletele costă 25 de lei și se găsesc la agenția TNOB. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5903 secunde