Cityplex, invitație la film

228

Articole de la același autor

Ca de fiecare dată, Cityplex Constanța invită constănțenii la o mulțime de filme de calitate. Dintre filmele care rulează în această perioadă la cinematograful din Tomis Mall, amintim "Kingsman: Cercul de aur", în regia lui Matthew Vaughn, cu Taron Egerton, Channing Tatum, Colin Firth, Poppy Delevingne, Mark Strong, Jeff Bridges. 


În acest film, eroii fac față unor noi provocări. Atunci când sediul agenției este distrus, iar lumea devine ostatică, călătoria lor îi conduce către Statesman, o organizație de spionaj în America. În această aventură în care se testează limitele puterii și inteligenței agenților lor, aceste două organizații secrete de elită duc lupta împotriva unui inamic nemilos, pentru a salva lumea, ceva ce devine o obișnuință pentru Eggsy. 


Apoi, cinefilii au posibilitatea de a urmări și un film românesc, "Un pas în urma Serafimilor", în regia lui Daniel Sandu, cu Ștefan Iancu, Vlad Ivanov, Cristian Bota, Toto Dumitrescu. 


Și "Febra lalelelor", în regia lui Justin Chadwick, cu Cara Delevingne, Dane DeHaan, Alicia Vikander, Christoph Waltz, Zach Galifianakis este o altă peliculă ce merită văzută. 


Desigur, pe lângă aceste filme, spectatorii vor mai putea viziona multe altele. 


Bineînțeles, nici copiii nu sunt uitați, ei putând viziona "Patrula junglei", unde Maurice este un pinguin cu suflet de... tigru. Crescut de o tigroaică, acest pinguin nu a devenit deloc un împiedicat, ci un adevărat profesionist în artele marțiale Kung Fu.


Acum, împreună cu prietenii lui din Patrula Junglei, Maurice are planuri mari: vrea ca în junglă să domnească ordinea și dreptatea, exact ca pe vremea când mama lui era la conducere. Dar Igor, un koala diabolic, înconjurat de babuinii săi mercenari nu tocmai iuți la minte, are și el planurile lui: să distrugă jungla. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4451 secunde