Centrul de Resurse și Asistență Educațională rămâne în sediul de pe bulevardul Mamaia

545

Articole de la același autor

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța va funcționa în continuare, cel puțin până la toamnă, în sediul de pe bulevardul Mamaia. Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public și Privat Constanța va cumpăra centrale termice pentru a încălzi sălile centrului, care, în prezent, nu au căldură, din cauza instalațiilor vechi.


Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Constanța s-a întâlnit, la sfârșitul săptămânii trecute, cu reprezentanți ai RAEDPP, regie care deține imobilul în care funcționează CJRAE. În urma discuțiilor, s-a stabilit ca problema încălzirii să fie rezolvată cu centrale termice murale, iar contractul de închiriere a fost prelungit până la finele lunii august 2020.


"Ca urmare a informării primite din partea CJRAE, prin care mi s-a transmis faptul că expiră termenul de închiriere pentru spațiul în care funcționează și că există dificultăți legate de încălzirea clădirii, am solicitat sprijinul Instituției Prefectului – Județul Constanța. Ca urmare a demersurilor făcute, vineri, 31 ianuarie, a avut loc la Prefectura Constanța o întâlnire cu reprezentanți ai RA-EDPP Constanța, ai Consiliului Județean Constanța, ai Primăriei Constanța. Alături de directorul CJRAE, am expus problemele cu care se confruntă unitatea de învățământ conexă a IȘJ Constanța și am solicitat o rezolvare rapidă și eficientă", a anunțat inspectorul școlar general, prof. Sorin Mihai.


Astfel, contractul de închiriere va fi prelungit până la 1 septembrie 2020, iar RAEDPP s-a angajat ca să cumpere centrale murale pentru încălzirea clădirii.


"CJRAE este o instituție importantă în sistemul de educație constănțean care are ca obiectiv, printre altele, includerea și menținerea în sistemul de învățământ obligatoriu a tuturor copiilor și tinerilor, indiferent de particularitățile lor psiho-individuale și sociale", a mai spus șeful ISJ Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5821 secunde