Ce premii au mai obținut elevii Colegiului "Regina Maria"

279
Ce premii au mai obținut elevii Colegiului

Articole de la același autor

Elevii Colegiului Național de Arte "Regina Maria" din Constanța au reușit, zilele acestea, să își completeze palmaresul cu noi premii la olimpiadele naționale.

Recent, la București, s-a desfășurat avut loc la București – Olimpiada națională de interpretare instrumentală pentru clasele III - VIII. Printre premianți se află și elevi ai Colegiului Național de Arte "Regina Maria" din Constanța. La secția pian, Inya Cutova, clasa a III-a, pregătită de profesor Ioan Caruțiu, a obținut mențiune; Antonia Tasu, clasa a VI-a, pregătită de profesor Adela Stoica, a obținut mențiune; Irisa Filip, clasa a V-a, pregătită de profesor Marina Dunărințiu, a câștigat premiul al treilea, și tot premiul III a obținut și Paul Florescu, din clasa a VII-a, pregătit de profesor Sabina Oprea. De asemenea, eleva Daria Ostachi, din clasa a V-a, pregătită de profesor Fănică Mihai, a obținut mențiune la secția vioară. Acești elevi s-au calificat la etapa națională, deoarece au obținut toți premiul întâi la precedentele etape, atât la cea județeană cât și la cea zonală desfășurată la Brăila.

Tot la București, în perioada 22 - 24 aprilie, s-a desfășurat Olimpiada națională de interpretare vocală, instrumentală și studii teoretice muzicale, pentru elevii claselor IX - XII. Și aici, elevii C.N.A. "Regina Maria" Constanța au obținut rezultate meritorii: la secția pian, Aram Niță, din clasa a IX-a, pregătit de profesor Sabina Oprea, a primit o mențiune, la secția clarinet, Valentin Iatan, din clasa a IX -a, pregătit de profesor Stelică Oprea, a primit o mențiune, iar, la secția canto, eleva Claudia Marinescu, din clasa a XII-a, pregătită de profesor Roxana Boșneagu, a primit tot mențiune. Premiul al treilea a fost obținut de către eleva Ana Maria Soponaru, din clasa a XI-a, pregătită de profesor Laura Eftimie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3899 secunde