"Capcană pentru un bărbat căsătorit", pe scena Casei de Cultură

233

Articole de la același autor

Căsătoriți sau nu, constănțenii sunt așteptați, joi, 24 octombrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură, la o comedie polițistă surprinzătoare. "Capcană pentru un bărbat căsătorit" este un spectacol plin de suspans, intrigă, dar și comic savuros, dar cu o răsturnare finală de situație de-a dreptul… criminală. 


Piesa este adusă la Constanța de Teatrul Elisabeta din București și se bazează pe textul original al lui Robert Thomas "Piege pour un homme seul" ("Trap for a lonely man"), un text cu un mister aparte, plin de umor, ce a cunoscut succesul instantaneu în Paris. 


O soție dispărută, o femeie suspectă și un bărbat împins la limita nebuniei, acestea sunt ingredientele producției. Comedia spune povestea unei tinere mirese, Elisabeta, care dispare subit după o mică discuție în contradictoriu cu proaspătul ei soț, Daniel Corban (Cosmin Seleși). După zece zile de tăcere deplină, Daniel începe să se îngrijoreze și cere poliției, care pare să nu ia lucrurile prea în serios, să-l ajute în găsirea unor indicii privind locul în care soția sa ar putea fi. 


Între timp, un preot ușor straniu, părintele Maxim (Alexandru Prică), apare în casa acestuia alături de o tânără fermecătoare care pare a fi Madame Corban (Alexandra Velniciuc), soția dispărută a lui Daniel. Însă, spre marea surprindere a tuturor, Daniel jură ca așa numita Elisabeta nu este cu adevărat soția sa, ci că este o impostoare. De la apariții surpriză și situații imprevizibile, investigația ce urmează ține spectatorii cu sufletul la gură până la final. 


Acțiunea cunoaște apogeul atunci când în scenă apar doi martori: un artist vagabond și o asistentă medicală. De aici, complotul devine din ce în ce mai complicat, cu atât mai mult cu cât Daniel devine din ce în ce mai confuz. Pe când poliția nu reușește să valideze varianta sa, Daniel nu poate decât să concluzioneze că impostorii încearcă să-l înnebunească sau - mai rău! - să-l ducă la moarte. Și astfel, comedia devine un adevărat thriller psihologic, un roller coaster de intrigă și suspans, iar spectatorii rămân năuciți până la capăt, când se dezvăluie un deznodământ cu totul surprinzător. 


Biletele se pot cumpăra online de pe www.teatrulelisabeta.ro și www.bilet.ro și de la Casa de bilete, iar prețul variază între 70, 80 și 90 de lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4793 secunde