Autori americani și englezi, la Festivalul internațional de haiku-haiga

210
Autori americani și englezi, la Festivalul internațional de haiku-haiga - festivalulinternational-1492786726.jpg

Articole de la același autor

Societatea de Haiku Constanța organizează, până pe 25 aprilie, cea de-a VIII-a ediție a Festivalului internațional, care anul acesta are numeroase semnificații: aniversarea a 25 de ani de haiku-haiga/haiku școlar, 25 de ani de la apariția revistei Albatros/Albatross, 40 de ani de la înfrățirea orașelor Constanța cu Yokohama, dar și 2000 de ani fără Ovidius. 


Vineri, în sala Umberto Eco a Universității "Ovidius", a avut loc deschiderea oficială a evenimentului, sâmbătă, 22 aprilie, agenda festivalului având prevăzute conferințe și dezbateri, dar și prezentări și lansări de cărți, precum și un colaj de momente artistice, prezentate pe scena Teatrului de Stat. 


Duminică, 23 aprilie, oaspeții din țară, dar și de peste hotare - Statele Unite ale Americii, Marea Britanie și Republica Moldova - sunt invitați la o excursie la Adamclisi și la Mănăstirea Sfântul Andrei. 


Luni, 24 aprilie, evenimentele festivalului se vor muta la Centrul Cultural "Elena Roizen" din Ovidiu, iar marți, 26 aprilie, în ultima zi de festival este prevăzută o nouă excursie, de data aceasta la Histria.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0257 secunde