Au fost desemnați câștigătorii Școlii de Afaceri pentru elevi

361
Au fost desemnați câștigătorii Școlii de Afaceri pentru elevi - elevi1-1579830659.jpg

Articole de la același autor

Luna aceasta, la Liceul Teoretic "Ovidius" din Constanța s-a desfășurat cea de-a XI-a ediție a Școlii de Afaceri pentru elevi. Aceasta a fost organizată de Centrul de Resurse pentru Educație Economică (CREE) Constanța, în parteneriat cu DJST Constanța. 


Potrivit directorului CREE, Victor Mihalașcu, în prima parte a evenimentului au fost aplicate teste de identificare a personalității unui posibil întreprinzător, precum și teste privind evaluarea intereselor profesionale ale celor 40 de elevi participanți din clasele a X-a. 


În partea a doua, elevii selectați în funcție de rezultatele la disciplina Educație Antreprenorială pe semestrul I au participat la un concurs axat pe tematica unei afaceri economice posibile, prezentată printr-un studiu de caz. 


"Un alt criteriu al departajării a fost proba de arte plastice, pentru a transpune studiul de caz prin prisma creativității fiecărei echipe participante", a precizat prof. Mihalașcu. 


Concursul a fost câștigat de echipa formată din Ana Maria Caracudă, Cosmina Ion, Iulia Iatan, Eliana Liță și Andreea Ionescu. Pe locul al II-lea, s-au clasat Sabrina Sasu, Miruna Nicolae, Andreea Cosma, Anca Brătianu și Rareș Ionescu, în timp ce, pe locul al III-lea, s-au clasat două echipe, prima fiind formată din Maria Baicu, Arriana Ionescu, Cristina Ioniță, Dana Câinoiu și Irina Mircea, iar a doua, din Vanessa Cupșan, Cristina Grasu, Ionel Melenco, Iris Reșit și Bianca Scârtocea. 


Mențiune a primit echipa formată din Andrei Chiru, Alexandra Antonică, Daria Popa, Alexandra Tătaru și Robert Aldea. 
La final, toți adolescenții au primit diplome de participare, iar câștigătorii au intrat în posesia unor premii în obiecte. În plus, cu această ocazie, elevii au avut șansa de a-și testa cunoștințele în domeniul afacerilor și de a le îmbogăți. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4141 secunde