ADMITERE 2019. A fost publicată repartizarea computerizată a candidaților pe locurile la licee

635
ADMITERE 2019. A fost publicată repartizarea computerizată a candidaților pe locurile la licee - admitere-1562915296.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Educației Naționale a publicat, în urmă cu puțin timp, rezultatele repartizării computerizate a candidaților pe locurile la licee, în clasa a IX-a.


În județul Constanța, la repartizarea computerizată au fost înscriși 4.346 de elevi, dintre aceștia 105 provenind din unități de învățămând din alte județe.


În total, 3.780 de elevi au fost repartizați. Ultima medie de admitere este 3.64, la Liceul Tehnologic "Axiopolis" din Cernavodă, specializarea Electric. De altfel, cei mai mulți elevi cu medii de admitere sub 5 au ajuns la licee tehnologice din Cernavodă, Medgidia, Cobadin. Ultima medie de intrare la un liceu theoretic este 4.95, un candidat fiind repartizat la specializarea Turism și alimentație a Liceului Teoretic "Emil Racoviță" Techirghiol.


În municipiul Constanța, ultima medie de repartizare a fost 5.17, la Liceul Tehnologic "Gheorghe Duca", specializarea Mecanică.
566 de candidați au rămas nerepartizați. Aceștia fie nu au completat fișele cu opțiuni deloc, fie le-au completat greșit.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4658 secunde