44 de ani de învățământ la Liceul Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu"

553
44 de ani de învățământ  la Liceul Tehnologic

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, Liceul Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" Medgidia a sărbătorit cea de-a 44-a aniversare ca instituție de învățământ.

Festivitățile au debutat luni, 14 mai, când, într-un cadru de sărbătoare, încărcat de emoție, la ceremonia de deschidere a manifestării s-a intonat imnul național. Printre invitați, s-au aflat și reprezentanții Școlii de Maiștri Militari a Forțelor Navale "Amiral Ion Murgescu" Constanța, care au arborat drapelul, psihologul Tamara Nichita, din partea Crucii Roșii Medgidia și a Spitalului Municipal Medgidia, lt. Col. Dan Dinu, comandantul Jandarmeriei Medgidia, precum și reprezentantul Asociației Naționale Cultul Eroilor "Regina Maria", subfiliala Medgidia, președinte cpt. Traian Nichita.

"În prezența invitaților, liceenii și elevii de clasa a VIII-a au participat la diverse ateliere tematice. În cadrul acestor ateliere, la ceas aniversar al școlii și în contextul centenarului Marii Uniri, au fost organizate concursuri și activități tematice în care voia bună s-a împletit armonios cu talentul, îndemânarea și cunoștințele elevilor. Generația actuală de hurmuzești i-a purtat pe viitorii liceeni într-o călătorie prin provinciile istorice ale României: Dobrogea, Maramureș, Moldova, Banat, Crișana, Bucovina, Oltenia, Transilvania, oferindu-le oaspeților momente artistice din zona reprezentată", precizează reprezentantul unității de învățământ, prof. Elena Roxana Siclitaru.

În urma acestor manifestări, elevii participanți la concursuri și activități au primit diplome, dar - cel mai important lucru - toți invitații au plecat îmbogățiți de schimbul de impresii, idei și sfaturi de viață și de parcurs profesional.

Și, pentru că aniversarea hurmuzeștilor s-a desfășurat sub semnul centenarului Marii Uniri, sărbătoarea s-a încheiat cu Hora Unirii, în care s-au prins, deopotrivă, gazdele și invitații. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Mai 2018
Stire din Cultură-Educație : Gala "Aproape  de voi", la Medgidia
Pagina a fost generata in 1.0445 secunde